nobirums Probability

S

saeddawoud

Guest
Sveiki,

Kad mēs izmantojam "nobirums varbūtība" kā vienīgais veiktspējas rādītājs ir komunikācijas sistēma?

Thanks in advance

kad kanāls ir lēns fedings, nekā to uzskata par izlases veidā un tādējādi spēju

C = log2 (1 h. ^ 2 SNR)

ir arī izlases veidā, tas nozīmē, nav pastāvīga likme ir pieejama

Šajā situācijā mēs izmantojam nobirums varbūtība, kas vienkārši nozīmē, kāda ir varbūtība, ka, ņemot vērā likmi nav atbalstāms, jo kanālu atšķirības

Patiesībā man nebija get it.Vai varat paskaidrot sīkāk, lūdzu.

In fedings kanāliem, saņemto signālu nav konstante pilnvaras, kas ir atkarībā no kanālu var raksturot ar varbūtības modeļus.Tādējādi, signāla un trokšņa attiecība arī kļūst nejaušam mainīgajam lielumam.Un tā maksimālā jauda kanāls kļūst nejaušam mainīgajam lielumam.Nobirums varbūtība saka saskaņā ar mainīgo signāla un trokšņa attiecība uz saņemto beigās, kāda ir varbūtība, ka likme nav atbalstīti, jo mainīgā signāla un trokšņa Raito.

ok fine, es zinu, ko nobirums varbūtība līdzekļiem.performance metric, ie: no BER or SER combined with it.

Bet, kamēr es esmu lasīšanu, es pamanīju dažas papīra izmantošanas nobirums varbūtības tikai

izpildes prasība, proti: ne BER vai SER kopā ar to.performance metric?

Jautājums bija: kāda ir situācija (-s), mēs izmantojam nobirums varbūtības tikai

izpildes prasība?

Sveicieni

Tie ir dažādi aspekti izpildes prasība.Grupālā atbrīvojuma darbības uztvērēju, bet nobirums varbūtība ir mērs kanālu.tā runā par jaudas vai caurlaides datus var pārraidīt pa kanālu dēļ trokšņa un izbalēšanu pieņemot, ka ir zema līmeņa starpība signāla
/ trokšņa attiecību.
Bitu kļūdu intensitāte kaut kas cits.uz kanālu ar pašu nobirums varbūtību mēs varētu būt dažādi Bērs divu dažādu uztvērēju.

Nobirums varbūtība ir jēlnaftas pasākums sniegumu.To definē kā varbūtība, ja savstarpēja informācija ir mazāks nekā attiecīgo ierobežojumu.

No nobirums varbūtība svarīgi ir tas, ka tad, kad pārtraukums rodas, pastāv lielāka varbūtība, ka dekodēšanas neveiksmi.Citiem vārdiem sakot, tā ir tipiska kļūda.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back