nobīdes kārtējo spogulis

C

clarkkent

Guest
hai, es esmu tagad saskaras problēmu nobīdes MOS uz piesātinājuma reģionā. var kāds man palīdzēt ar to? Problēma ir, kad es aizspriedumiem NM1 uz piesātinājuma reģionā, PM4 samazināsies atpakaļ lineāru reģionā. Un arī otrādi ... [PIEVIENOJIET = CONFIG] 54377 [/PIEVIENOJIET] paldies ...

hai, i am šobrīd saskaras problēmu nobīdes MOS uz piesātinājuma reģionā. var kāds man palīdzēt ar to? Problēma ir, kad es aizspriedumiem NM1 uz piesātinājuma reģionā, PM4 samazināsies atpakaļ lineāru reģionā. Un arī otrādi ... [PIEVIENOJIET = CONFIG] 54377 [/PIEVIENOJIET] paldies ...
PM4 šķiet, ka piesātinājumu. NM1 šķiet no malas piesātinājumu (137> 120 mV). varbūt tikai uz W / L attiecība pielāgošana nav nepieciešama.

PM4 šķiet, ka piesātinājumu. NM1 šķiet no malas piesātinājumu (137> 120 mV). varbūt tikai uz W / L attiecība pielāgošana nav nepieciešama.
Thnx. bet problēma tagad ir, kad es mainīt w un l attiecību PM4 un NM1, KNS Se gan palielinās pārāk. Ko es gribu darīt, ir samazināt piektā no PM4. Vai ir kāds veids, kā to darīt?

Thnx. bet problēma tagad ir, kad es mainīt w un l attiecību PM4 un NM1, KNS Se gan palielinās pārāk. Ko es gribu darīt, ir samazināt piektā no PM4. Vai ir kāds veids, kā to darīt
Lai samazinātu PM4 piektā savienojumu savu ķermeni uz tā avotu, lai novērstu ķermeņa efektu?.

Jūs varat mēģināt ievietot sērijas rezistors no avota pusē katru N MOS. Tas būtu noderīgi.

thnx ... tā bija mana kļūda .. Patiesībā es būtu slīpo m4 uz lineāriem reģionā un M5 ar subthreshold reģionā. jebkur. thnx ya.

Nav M5 nav jūsu diagrammā ... bet tas ir labi zināt, jums to darbu. Vai es drīkstu jautāt, kur jums atrast šo topoloģiju?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back