nobīdes cascode pāri

A

archiees

Guest
hi,
Man nāca visā šo shēmu, vienlaikus studējot zemu deguna diferenciālo pastiprinātāju.Cascode JFETs, kas ir saistīti, ir viņu Vārti sasien kopā ar avota ieejas FETs.Es nesaprotu, kā tas nobīdes darbi.
JFETs ir VGS (off) ~ -0,5.Nav iespējams visas FETs ir neobjektīva to aktīvā reģionā.
Don't mēs vēlamies saglabāt visas 4 JFETs aktīvajā reģionā?Esmu shēmas, kurās es neobjektivitāti cascode tranzistori, savienojot viņu vārtiem, lai VCC caur rezistors.
Vai tas ir daži zema trokšņa līmeņa tehnika ir šo konfigurāciju ... Vai ir priekšrocības?
Lūdzu palīdzēt?
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Faktiski tie visi ir piesātināts.Tie ir noārdīšanās JFETS lai tie varētu darboties ar negatīvu Vgs.

Humumgus,
Es biju tas nozīmē mums ir slīpo tāda, ka VDS> VGS-Vth, lai saglabātu JFETs šajā konstante pašreizējo reģionu.

Veikt rūpīgi apskatīt arhitektūru.Pat ja Vgs ir negatīvs vai nulle, ir iespējams, ir KNS visu tranzistoru pozitīva.Aproximation VDS> Vgs-Vth ir derīgs tikai dziļi stipru inversija.Faktiski, vienreiz Vgs pieejas Vth dažas Vt = KT / q ir vajadzīgi tikai kā VDS, lai iegūtu pastāvīgu ID.Pieņemot, astes pašreizējo darbu piesātinājums, tranzistori izmēru cascode var būt projektēts, lai iegūtu atšķirīgu pāri uz piesātinājumu un tad viss strādā labi.

Ja kopējā režīmā sprieguma ieejas pieaugums, vārtiem Q1 & Q2 palielināsies, lai saglabātu tos piesātinājuma reģionā.

Atvainojamies par reālu sāpes puiši.Vēl man nav get viena lieta.
Ok, ļaujiet man jums pastāstīt, kā es cenšos slīpo dizainu.
Just veikt rezistoru vērtības ir Rd1 un Rd2.

VG3 = VG4 = 0 volti.
Es gribu Q3 un Q4 ir pielāgoti pie VGS = -0,6 un VDS = 3,5 volti.(IDS ~ 10 mAmps šo slīpo vērtības)
Tātad mēs pieņemam, VS3 = VS4 = 0,6 volti.
Tagad, VD3 un VD4 ir brauc ar 4,1 volti.(Lai saglabātu VDS = 3,5 volti).
Pārbaude Q1,
VGS1 = 0,6-4,1 = - 3,5, bet VGS (off) ~ - 2 voltu.Šeit VGS ir mazāks par Vth tā kā šī lieta darbosies.
Tas ir, ja es paklupt.Kā rīkoties tālāk un kā izvēlēties Drain rezistori?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back