No pastiprinātāja linearitātes atkarīgs ....

Z

zhangjavier

Guest
Vai pastiprinātājs Linearitātes atkarīgs deģeneratīvām impedance vai deģeneratīvas pretestība, lai slodzes pretestība attiecība?

Linearitāte ir atkarīga no diviem pamata jautājumiem. 1. Nodošana funkcija pie signāla līmeni, kuru lietojat. 2. Jebkura atgriezeniskās saites ķēdē. Diemžēl, starp šiem posteņiem tradeoff. JFETs ir ļoti lineāri, bet ieguvums ir tik zems, ka Jūs nevarat izmantot daudz, ja jebkādu reakciju, vai iegūt kritīsies līdz nullei dB. Bipolars ir ļoti liela un augstu traucējumus, bet var būt daudz atsauksmju, nesamazinot iegūt pārāk zems.

Tātad, ja man saglabāt pašreizējo nemainīga, un increse gan deģeneratīvām impedances un slodzes pretestība ar to pašu pakāpi, būs linearitātes uzlabot?

[Quote = zhangjavier] Tātad, ja man saglabāt pašreizējo nemainīga, un increse gan deģeneratīvām impedances un slodzes pretestība ar to pašu pakāpi, būs linearitātes uzlabot? [/Quote] deģeneratīva komponenti uzlabo linearitāti, bet eseential, linearitāte pilnībā atkarīgs no pārsūtīšana funkcija savu koeficientu aktīvās ierīces, kas darbojas noteiktos ekspluatācijas jomā (nobīdes, ķēdes topoloģiju, vadītāja līmenis uc Tātad, palielinot vienīgi deģeneratīvas sastāvdaļas uzlabosies līdz zināmā mērā, bet tālāk par šo līmeni, būtiski nelineāra komponenti uzņemsies savu lomu.

Tātad, kā tas slodzes pretestība ietekmēt instrumenta linearitāti? būs linearitātes uzlabot, ja es palielinu slodzi un deģeneratīvām impedance tajā pašā laikā?

Ir optimālais izejas saskaņošanas impedance par linearitāti PA. Bet šajā brīdī pieaugums, izejas jaudu un PAE nav, ko vēlaties, tāpēc ir iespējams kompromiss pretestība starp tiem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back