NMOScap vai MIMcap

P

Patriot

Guest
hi, i need kondensators vairāk nekā 4pF būvēt RC zemas apejas filtru, man ir alternatīva starp NMOScap un MIMcap.Vai kāda guys dod man padomus?
kuriem viens ir labāks?

MOScaps ir lielāks blīvums, ti, tās var sasniegt daudz augstākas kapacitātes, lai tajā pašā rajonā, nevis MIM vāciņiem.Tomēr, viņi nelineāra un ir daudz zemāks Q faktors.Par LPF, es nedomāju, ka tas Jūs ietekmē daudz (bet labāk pārbaudīt nelinearitāti).Arī MOScaps pieprasa nobīdes, lai sasniegtu pienācīgu kapacitātes, lai jums jānodrošina, ka Jums piemērotu atbilstīgas slīpo uz tiem.

ieropsaltic wrote:

MOScaps ir lielāks blīvums, ti, tās var sasniegt daudz augstākas kapacitātes, lai tajā pašā rajonā, nevis MIM vāciņiem.
Tomēr, viņi nelineāra un ir daudz zemāks Q faktors.
Par LPF, es nedomāju, ka tas Jūs ietekmē daudz (bet labāk pārbaudīt nelinearitāti).
Arī MOScaps pieprasa nobīdes, lai sasniegtu pienācīgu kapacitātes, lai jums jānodrošina, ka Jums piemērotu atbilstīgas slīpo uz tiem.

In zemas apejas filtru, kur produkts kapacitātes un resistamce nosaka kopējo laika konstante, kas saistīti ar ķēdi.Tātad izmaiņas būs spēkā pieauguma un krituma laikā.Tādēļ ir labāk izmantot MIMcap nekā MOScap

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back