NMEA uz RS422 pārveidotāju

S

simo

Guest
hi i do nepieciešama jūsu palīdzība, lai atrastu jebkādu veida ierīces, lai pārveidotu NMEA teikumus, lai RS422 portu vai RS232, izmantojot mikrokontrolleru, ja iespējams. thanks guys

[Quote = Simo] hi i ir nepieciešams jūsu palīdzība, lai atrastu jebkādu veida ierīces, lai pārveidotu NMEA teikumus, lai RS422 portu vai RS232, izmantojot mikrokontrolleru, ja iespējams. paldies puiši [/quote] Labot mani, ja es kļūdos, bet es uzskatu, NEMA ir mīksts protcol bet RS422 un RS232 ir elektriska (fiziskā) protokolus. Kāda ierīce ir produceing šo NEMA teikumus?

Jā, NMEA 0183 ir mīksts protokols un GPS un citu devicec parasti izmanto RS232 (4800 bodi), lai nosūtītu datus tā, visticamāk, jūs vienkārši varat atašejs ierīci ar CPU vai datoru seriālo portu. U var būt nepieciešams som sprieguma regulētājs par signalizācijas, piemēram, MAX232, bet thats gandrīz nekad nepieciešams. Ja tā USB gps tas, iespējams uzstādīt pati kā usb com portu sistēma. Tomēr pastāv ar dažos jaunākajos standarta NMEA 2000, ka es dont zināt, ka daudz par to, kur elektriskā autobuss ir iekļauts standarta, kā wel, tā joprojām sērijas. Bet es dont domāju, ka NMEA veidlapu izmanto, ka daudz noncomersial laivu, ja vispār. uz Me

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back