E
easilyconfused
Guest
Es esmu tik daudz iesācējs, jo cilvēks var būt.Es cenšos, lai uzzinātu, elektronika, izmantojot Radio būda Elektronika Mācību laboratorija.Man nav tiešām ieteiktu to, jo ir pārāk daudz eksperimentu un pārāk maz skaidrojumu.Es nezinu daudz, bet es domāju, transformatora par lieta bija pašsaprotami, idiots pierādījums, kad runa ir par pārbaudi to.Ir divi vadi, kas nāk no apakšas un trīs nāk no augšas.Top trīs termināļi ir skaidri marķēti 500 omiem starp vidu un kreisās termināla un 500 omiem starp vidu un tiesības terminālā kopā 1k pāri ārpus kājām.Apakšā divi rezultātā ir atzīmēti 8 omi.Man ir aizdomas man bija bojāts to ar skrūvēm apkārt, domāšana es zināju vairāk, nekā es izdarīja.Es tiešām redzēju maz dūmu.Tāpēc es pārbauda vērtības un konstatēja 56 omi gan), pāros augšdaļā (nevis 500) un 1 ohm apakšā (nav astoņi.Man tas bija pierādījums pozitīvs man bija bojāts to.Es nopirku jaunu transformatora iepakoti kā 1k/8ohm.Bet, kad es to pārbaudīt man 32 omi gan top pāros un 1 ohm apakšā.Ne transformators piekrīt konsole etiķetes.Vai vērtības, uz klāja NAV pārstāvēt vērtības, par dažādiem kājas?Paldies