Newbye jautājumiem.

O

_OuzO_

Guest
Hi! Es meklēju aptuveni par mikrokontrolleru ar zibatmiņu borta lielāks par 512 baits. Vai tādas ir? :?: Kāds ir maksimālais izmērs zibatmiņas iekšpusē mikrokontrolleru mūsdienu? Paldies, _OuzO_

Es domāju, ka Freescale, ir 16bit mikrokontrolleru ar 512K onchip flash atmiņu. PIC ir ne vairāk kā 256 onchip atmiņas. Meklēt Freescale mājas lapā vairāk info.

jā pal u var izmantot šo atmiņas karti tas tiešām ir awesome i iesakām

kāpēc jums nav savienojumu samsung flash jūsu mikrokontrolleru. Tas ir pavisam vienkārši un 16MB Flash prasa tikai 10-12 tapas paralēli lasīt, rakstīt un 4 SPI interfeisu. SPI vairāk sarežģītu, taču paralēlos diezgan vienkārši. Mēs to darījām tā, izmantojot datu lapu, no samsung tikai. Mēģiniet un jūs love it.

Šeit ir viens, ir arī daudzi citi. Produkts: PIC18F452 Program Memory: Tips: FLASH: Bytes: 32K RAM: Bytes: 1536 EEPROM: Bytes: 256 I / O Ports: 34 10-bit ADC: 8 MSSP: I2C/SPI USART: 1 PWM: 2 8/16- bit taimeri: 1 / 3 komplekti: DIP, PLCC, TQFP Pins: 40/44 Es iemācīties lasīt divas reizes, tad pēc pēc, piedodiet! Es domāju, tur nav! PIC18F8720 ir 128k baitiem.

mikročips nav ieguvuši. Jums jāizmanto 18c801 sērijas līdz 4mbyte ārējo zibspuldzi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back