newbie vajadzīga palīdzība ar mazu projektu

A

Assasonation

Guest
hello, i wanna make sistēmu, kas izpaužas mitruma un temp citas telpas
ar manu datoru, izmantojot USB.
es izskaidrot un atvainojamies par manu angļu valodā:
1.ķēde, kas ir sensori.
2.maršruta datus, izmantojot USB ar datoru
3.uzrakstīt programmu, kas saglabā informāciju par datiem.

man ir tikai ļoti pamatzināšanas elektronikā, un es hpoe u virzīs mani caur veikt šīs darbības.
ti, ko nopirkt, kā savienot sensoriem, kā mainīt signālu usb signālu un kā to lasīt no comp.
pateicība,

Niedawno media poinformowały o sklepie internetowym Euro-24.com.pl, który inkasuje pieniądze, ale nie realizuje zamówień. W serwisie Opineo.pl klienci publikowali pełne emocji wpisy, prześcigając się w ostrzeżeniach przed zakupami w tym sklepie. Sprawą zajęła się policja, ale strona internetowa Euro-24.com.pl wciąż jest aktywna.

Read more...

Čau,
1.daļa un 3.daļa nav ļoti grūti.I dont daudz ideju par 2 daļu.
1.daļa shēmas:
1.Sensors
2.Amplifiers
3.ADCs (izlaide to USB pārveidotāju)
Daļa 3 shēmas:
C programmu var darīt šo darbu.Bet labi, ja jūs zināt, VB jums var uzturēt datu bāzi uzraudzības un uzglabātu datus.(Mans draugs lieto VB atklāšanai signāliem ostā un rakstiski atpakaļ uz ostu. Bet viņš izmantoja paralēlo portu.)
Kā divas puses.Sniegt kādu laiku esmu to apgūt draugs sorry.Ja esat beidzis darīt pēc saviem atklājumiem.Thanks in advance.

Jūs varat iegādāties data logger, kas vāc temperatūra un mitrums, kas iespraust USB ports lejupielādei.Viņi nāk ar programmatūru.Tas nozīmē, ka jums būtu jādodas uz citu istabu katru dienu, saņemt logger un pievienojiet to Jūsu datoram, lai iegūtu datus.

Tagad, ja jūs runājat par reālā laika datu pārraugam ir serveri, lai jūs varētu novērot temp / mitruma reālajā laikā par katru datoru tīklā, arī tas būs daudz darba, vai izmaksas.

Vai esat domājuši par bezvadu?

hi pal ..

I ll augšupielādēt par datu logger detaļas.Data logger darīs jūsu projektam.
Pat var izmantot RF lai pārraidītu signālus datora.
Ja vadu un ja tā tālsatiksmes jūs varat doties uz I2C protokola ..
Wish u all veiksme ....
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

hello dear .. sivasujith

Jums projekts ir ļoti vienkārši.Dont worry tas ir vienkāršs, ja jūs varat izmantot commercialy pieejami lēti RS232 to USB pārveidotāju ..Viss, kas jums jādara, lai iegādātos attiecīgiem sensoriem, kas ..nokļūt schemitics saskarnes tiem PIC Microcontroller.Izmantojot PIC microcontrller ar builtin ADC kā 16f877a būs MKE Jūsu iegultais pusē kods viegli. / Un, ja jūs izmantosiet, RS232 USB pārveidotājs varat viegli izmantot MSCOMM kontrole (ActiveX) in vb vai vc pie pc pusē.

Ja jums nepieciešama papildu informācija, tad pateikt ..

bye ..

dani wrote:

hello dear .. sivasujithJums projekts ir ļoti vienkārši.
Dont worry tas ir vienkāršs, ja jūs varat izmantot commercialy pieejami lēti RS232 to USB pārveidotāju ..
Viss, kas jums jādara, lai iegādātos attiecīgiem sensoriem, kas ..
nokļūt schemitics saskarnes tiem PIC Microcontroller.
Izmantojot PIC microcontrller ar builtin ADC kā 16f877a būs MKE Jūsu iegultais pusē kods viegli. / Un, ja jūs izmantosiet, RS232 USB pārveidotājs varat viegli izmantot MSCOMM kontrole (ActiveX) in vb vai vc pie pc pusē.Ja jums nepieciešama papildu informācija, tad pateikt ..bye ..

Čau,

Dont go USB saskarnes .. iet uz RS232.Tas ir vienkārši.un tad jūs varat izmantot RS232 USB pārveidotājs, lai iegūtu datus par gab.

sveicieni

guys!Lūdzu, ņemiet vērā, ka USB garākais attālums ap 5 metri vienīgais, kas ir atkarīgs no kabeļa kvalitātes very much!

That's not true ..Es izmantoju USB printeri sākotnējā 1.8m kabelis pieslēgts paplašinājums ir 5m garš, tāpēc, ja mans printeris darbojas USB2.0 protokolu, es neredzu iemeslu, ka simle sensors nav.Ja attālums ir ievērojami garāks nekā 5m, labāk ir izmantot RS232 uz datoru, un tad konvertēt to USB.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back