Newbie Jautājums Palīdzība - Power Supply Switch

E

ElGringo

Guest
Es esmu izstrādā shēmas un vēlaties kaut ko darīt, ka es domāju, ka ir samērā vienkāršs.Es esmu ļoti daudz iesācēju pie projektēšanas savu circuits.Esmu gabalus no citām ķēdēm un pielāgot tos, lai mana paša lietošanai.Par manu pašreizējo projektu, es vēlos, ir automātiskās barošanas slēdzis.

Nozīmē, normālos apstākļos es notece no 9V baterijas throuh jaudas regulatoru 5 V vadīt manu ķēdi.Tomēr gadījumos, kad mana baterija diesor Es gribu, lai saglabātu to, es gribu būt braukt nost no 5 V Power adapteris.

Ko man darīt circuit saprātīgi nodrošināt automātisko slēdzi, sajūtas, kad adapteris ir pievienots un nav noformējis enerģiju no akumulatora.

Man ir doen vairākas kratīšanas un, iespējams, nav tiesību terminoloģiju, lai sniegtu precīzu rezultātu.

Many thanks appreciated!

Vienkārša 3 termināls 2.5mm DC jack darīs to, ko jūs meklējat.Šie parasti ir iestatīts tā, ka tad, kad neviens kontaktdakša ir ievietota, Negatīva pieslēgums tiks nodrošināta no akumulators.Kad jūs pievienojiet savu adapteris vērā jack, tas paver Negatīva savienojumu starp jūsu bateriju un jaudas, tādejādi izolējot akumulatoru un savieno negatīvā pola no jūsu adaptera Jūsu ķēdi.

Just do Google meklēšana "DC ligzda", un es domāju, ka jūs atradīsiet ko jūs meklējat.

HTH - Mike

Thanks!

Bet viens sekot jautājumu šis risinājums.Vai tas tiešām strādā scenārijs es esmu darbā.Tas nozīmē, ka man būs 5 V adapteri un izmantot 9V baterija caur 7.805 jaudas regulatoru.Nozīme ir droši likt 5V pašreizējais no adaptera caur 7.805 jaudas regulators ķēdes, vai arī tas būs atsevišķs ceļš?

Nu, kopš Jūsu 7.805 nepieciešamas aptuveni 2 VDC Virszemes lai nodrošinātu jebkurā regulā, es vēlos ierosināt, ka jūs izmantojat 7,5-9 VDC adapteri.Ja jums nepieciešama elektroinstalācijas diagramma vai jebko citu, nosūtiet man privātu ziņu un es e-pastu kaut jums.

Mike

Man bija mazliet vairāk apsvērt savu jautājumu pēdējā naktī un, ja jūs vēlaties izmantot savu 5VDC adapteris ir vienkāršs veids, joprojām izmantojot DC jack.Attaisnojums ierakstījis zīmējums, bet šeit ir veids, kā to darīt.DC jack ir breaker switch uzcelta starp tapām 1 & 2 par zīmējumu.Bez plug ievietota jack, tapām 1 & 2 ir shorted.Kad kontaktdakša ir ievietota, tā atver saikni starp šiem tapu un mucu ar kontaktdakšu (parasti negatīvā pola) jābūt saskarē ar vienu no šīm divām sprādzēm.Esiet droši un pārbaudīt, kuri PIN ir kontaktā ar korpusu, kad ievietojat plug vērā domkrats, jo ne visi spraudņi ir būvēti pašu - atkarīgs no tipa un ražotāja.Tikai pārliecinieties, ka saņemat vienu ar iekšējo slēdzi.

Ja jūs vēlaties izmantot 9VDC adapteris, vienkārši pārvietot pozitīvs savienojumu DC jack no 5V izejas 7.805 jūsu kontūrā tajā pašā punktā, ka pozitīvā pola 9V baterija saistīts.

Faktiski tas, ko jūs darāt ir saistīta viena negatīva rezultātā vai citu, atkarībā no enerģijas avota, kuru izmantojat, uz zemes.Ar adapteris plugged in, tas noņem 9V baterija pilnībā no ķēdes.

Tātad, ceru, ka palīdz ar savu projektu.

Mike
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

WOW!Thanks a bunch!

Es ir veiktas dažas nākotnē amatu par manu projektu tas ir, kas ir MIDI Piezīme sprūda pedāli.Es ņemšu to izmantot, lai izraisītu paraugiem, pamatojoties uz manu portatīvo datoru, izmantojot MIDI.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back