Neviens MMSE izlīdzināšanu

G

Ghalzai

Guest
Hi all, Es esmu saskaras problēma MMSE izlīdzināšanu. Es nezinu, kā aprēķināt manu nē (troksnis jaudas spektrālais blīvums). Es esmu radot troksni, izmantojot awgn. Var kāds man pateikt, kā man aprēķināt manu nr? Otrkārt Ja es radīt troksni, izmantojot randn, tad uz salīdzinājumu starp ZF un MMSE, es esmu nesaņemu labus rezultātus MMSE. Es domāju, ka es neesmu radot pietiekamu troksni. Var kāds man pateikt, kā es varu palielināt manu troksni.

Izmantot awgn funkciju un noteikt, kā tās ieguldījumu, lai kontrolētu apjomu trokšņa, vai vienkārši multiplr to randn produkciju ar koeficientu un troksnis palielinās, šo koef SNR. inc .. Es domāju MMSE vajadzībām Nr kā ieguldījumu, pretējā gadījumā jums ir īstenot SNR aprēķinu algoritmu kopā ar savu ekvalaizera

Paldies par Jūsu vērtīgo atbildi. Vai varat lūdzu man pateikt, ja es izmantoju awgn funkciju, tad kā man aprēķināt Nr? Faktiski i am izmantojot approch par MMSE kas tiek apspriests ar Proakis. Šeit mums ir jāaprēķina Nē un i dont zināt, kā lai to aprēķinātu. : (((

For awgn, jūs izmantojat SNR dB kā ievade, SNR ir Eb/No-> Uzgaļu Enerģētika / troksnis PSD tādējādi Nr = EB / 10 ^ (SNR/10)

tā Eb ir nepieciešams, lai to aprēķinātu. Kā aprēķināt EB? : O Manā programmā es lietoju adaptīvo modulāciju. ir atkarīgs no kanāla SNR, mēs izmantojam bitu skaitu nosūtīto šajā kanālā un pēc tam noteikt tās modulācijas shēmu. Tā mana bitu skaits iesūtot simbolu mainās no 2-7.

Hi Ghalzai, es domāju, jums ir veikt simulāciju. Labi? Ja jums radīt neatkarīgu Gausa neatkarīgus paraugus, Nr ir dispersija / Fs, kur Fs ir paraugu ņemšanas biežums. Eb ir signāls enerģija uz vienu biti. Būtu labāk, ja jūs varat sniegt dažas detaļas. Sveicieni Z

Atvainojiet :) Eb ir vidējais nedaudz enerģijas, parasti nosaka kā 1 ar simulācijām.

Ahhh!! Es abas iepriekš minētās metodes, ti, bez = dispersijas / Fs un metode māca Ahmed bet alasssssss ... Mani rezultāti joprojām tas pats. : ((Es esmu iestrēdzis ar to no pēdējām 2 nedēļām un tagad jūtos tāpat miris ....

tik Eb ir nepieciešams, lai to aprēķinātu. Kā aprēķināt EB? : O ... Tā mana bitu skaits iesūtot simbolu svārstās no 2-7
Jūs varat aprēķināt EB šādā veidā:. Eb = (average_signal_power) * (time_per_bit) = (average_signal_power) / (bit_rate) vienlīdzīgi, jūs varētu apsvērt enerģija uz vienu simbolu tad biti simbolu skaits: ES = (average_signal_power) * (time_per_symbol) = (average_signal_power) / (symbol_rate) Eb = Es / (number_of_bits_per_symbol)
bet alasssssss ... Mani rezultāti joprojām tas pats. :? ((
Kas ir jūsu nepareizi rezultāti Sveicieni Z

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back