C
crevars
Guest
Sveiki, Man ir dizains transformators orientētu tiešsaistes saskarni. Standarts ir Eurocom-D1 panta vecs militāru). Tas izmanto: - vītā pāra - AMI kodēšana - līmenis 500mV/-500mV - pretestība 120 Omi - ātrums no 128kbps uz 1Mbps es nevarēju atrast integrētu LINE DRIVER mikroshēmā. Tāpēc man ir veidot patstāvīgi un izvēlēties th pareizo transformators. Tuvākais standarta Es varētu atrast ir T1/E1, bet tas nedarbojas tik zema kā 128kbps un līmeņos un vēl daudz lielāks ... man bija atrast transformators ar lielāku induktivitāte vērtību. Es atklāju šo [url = http://www.murata-ps.com/data/magnetics/kmp_786.pdf] MURATA POWER SOLUTIONS - 78602/1C [/url], 2mH 01:01:01 tranformer. Tas viens varētu darīt darbu, bet transformators attiecība ir pārāk zems. Es gribētu, lai būtu spriegumu par 3V uz primārā pusē un vidējās jābūt 500mV. Tas dod man attiecība 6:1, un es nevaru atrast šādu transformatoru. Vai jūs domājat, ka es varētu izveidot šādu transformatoru sevi? Vai esat kādreiz eksperimentēja kaut kas līdzīgs šim? Vai kāds ir ideja par manu līniju vadītāja dizains? Paldies jau iepriekš. Sveicieni, Franck.