Nevar atrast gribēja impulss transformators. Veidot to pats?

C

crevars

Guest
Sveiki, Man ir dizains transformators orientētu tiešsaistes saskarni. Standarts ir Eurocom-D1 panta vecs militāru). Tas izmanto: - vītā pāra - AMI kodēšana - līmenis 500mV/-500mV - pretestība 120 Omi - ātrums no 128kbps uz 1Mbps es nevarēju atrast integrētu LINE DRIVER mikroshēmā. Tāpēc man ir veidot patstāvīgi un izvēlēties th pareizo transformators. Tuvākais standarta Es varētu atrast ir T1/E1, bet tas nedarbojas tik zema kā 128kbps un līmeņos un vēl daudz lielāks ... man bija atrast transformators ar lielāku induktivitāte vērtību. Es atklāju šo [url = http://www.murata-ps.com/data/magnetics/kmp_786.pdf] MURATA POWER SOLUTIONS - 78602/1C [/url], 2mH 01:01:01 tranformer. Tas viens varētu darīt darbu, bet transformators attiecība ir pārāk zems. Es gribētu, lai būtu spriegumu par 3V uz primārā pusē un vidējās jābūt 500mV. Tas dod man attiecība 6:1, un es nevaru atrast šādu transformatoru. Vai jūs domājat, ka es varētu izveidot šādu transformatoru sevi? Vai esat kādreiz eksperimentēja kaut kas līdzīgs šim? Vai kāds ir ideja par manu līniju vadītāja dizains? Paldies jau iepriekš. Sveicieni, Franck.

Es domāju, ar 1:1 daudziem pieejams platjoslas transformatori darītu Jūsu pieteikumu, piemēram, daži ISDN vai ADSL transformatori. Bet pieņemama pulseshape traucējumus un amplitūdas nometiet parametri būtu vajadzīgi, lai to atlasītu. 06:01 ir diezgan neērti ziņā joslas platumu, es baidos. Es redzu, ka Mini-Circuits ir 1:36 omiem attiecību (01:06 spriegums) 0,03 - 20 MHz transformatoru T36-1. Protams, jūs varat darīt transformatora sevi, bet problēmas ir būtībā tāda pati kā ar mazumtirdzniecības veidu.

Paldies par padomiem. Es mēģināšu iegūt T31-1 transformatoru un es ņemšu pamēģināt. Iemesls, kāpēc es nevēlos lietot 1:1 ir tā, ka es nevēlos, lai risinātu ar zemu spriegumu (500mV) primārā pusē. Ar tik zemu spriegumu, 100mV pārsniegšanu vai zvana dēļ primārā pusē MOSFET draiveri varētu nebūt neievērojama. No otras puses, ja man bija jānodarbojas ar primāro spriegumu par 3V, signāla traucējumus un troksni būtu salīdzinoši mazāks par impulsa amplitūdas. Ko jūs domājat par šo? Es post pieņemamu signāla formu šodien. Paldies par jūsu palīdzību.

Es neredzu, ka parazītu ietekme ir noteikti lielāki ar zemāku vadītāja spriegumu, jo slodzes pretestība ir ievērojami mazāks. Ir dažādi draiveri metodes iespējamās vienalga.

Tas ir impulss nepieciešams forma: Kabeļa garums ir maks 50m. Vadītājam, es domāju par kaut ko līdzīgu šim:

Es domāju, vadītājam jābūt labāk ir pastāvīga izejas pretestība, lai absorbētu signālu reflekcijas dodas atpakaļ uz līnijas? CMOS vārti ar pretestības dalītāji varētu darīt nepieciešamo enerģijas līmeni.

Paldies par jūsu pacietību, es zinu, es neesmu Goot pie analogās izstrādāšanu visos :) Anyway, TI dokumentā es atradu šo: Es domāju, ka tas, ko tu domā par to, kad tu runā par konstantu izejas pretestība ... Vai jūs domājat kaut kas līdzīgs šim būs ok? : In1 = 0, IN2 = 1 -> pozitīvs impulss in1 = 1, IN2 = 0 -> negatīvs impulss in1 = 1, IN2 = 1 -> nav pulsa es ņemšu pielāgot R1, R2, R3, R4, ir 120ohms no viedokļa līnijas, ņemot vērā transformators attiecība.

Slāpekļa un fosfora FET vārti ir tāda pati polaritāte, nav invertēti. Mana ideja bija vadīt rezistors tīklu no CMOS loģika vārtiem tieši. Viņi var vadīt <10 mA vajadzīgs, pat ar 1:1 transformatora.

Šā shēmas bija sava veida "blokshēmā" un jā, es ņemšu izmantot CMOS vārtiem vai kaut kas līdzīgs [url = http://www.intersil.com/data/fn/FN7113.pdf] EL7104 [/url] . Es eksperimentēt nākamajā nedēļā, un es ņemšu glabāt jums nosūtīts. Paldies.

Nez, kāpēc jūs vienmēr apsver vadītāja risinājumus, kas būtu nepieciešama vairāku 100 mA vai pat? Kā par 74HC04, piemēram? 0.5V/60 omi = 8.3mA uz gan novietotās izbeigts vadītāja

I did dažas pārbaudes un viss šķiet alright. Tas ir vilnim ieguva: 4μs pulss: 1us pulss: Zoom uz pieaugošo malas: Vai ir kāds triks, lai samazinātu tinumu kapacitātes / hermētiskuma induktors ietekmi uz augošo malas [/img]?

Tas RLC ķēdē. L un C ir galvenokārt transformators parametri, R nosaka pārvades līnijas impedances un izbeigšanas rezistori.

Tad ko, ja man paralēli kondensators (maz Pf) primārā pusē? Rising laiks būtu ietekmējis bet svārstība ir tik svarīgi ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back