Network estimation ar čiepstēt signālu.

D

Dora

Guest
Sveiki visiem,

Es esmu izveidojot vienkāršu tīkla analizatoru, izmantojot vispārējo mērķi
DAQ kuģa.

Pašlaik es esmu testēšanas sistēmu, kas izmanto lineāro čiepstēt (tonis ar slaucīšana biežums) ierosināšanas signālu x.Tad es korelē produkcijas sistēma y
ar x un ieguva vērtējumu par impulsu sistēmas reakcijas h.FFT to get
frekvences atbalss H

Šī procedūra darbu, jo autocorrelation x ir gandrīz delta
impulsu.

Es esmu testēšanas procedūru vairākas sistēmas, un šķiet, ka līmeņi
zem -100 dB no H nav novērtēts pareizi.Citiem vārdiem sakot, man ir
apmēram 100 dB dinamisko diapazonu.

Es kompensāciju par to, ka autocorrelation x nav ideāla
delta impulsu, bet tomēr nevar uzlabot precizitāti.

Es varu izmantot balto troksni kā stimulu un saņems daudz zem -100 db bet
joprojām domāju, ka čiepstēt būtu labāk izvēlēties.

Atzinumi ir labi nāk.
Dora

Hi Againg,

Man logu par ieguldījumu čiepstēt signālu un dinamisko diapazonu kļūt vairāk nekā 200 dB.Problēma ir tā, ka windowing ierosināšanas čiepstēt signāls ir samazinājums par zemāko un augstāko frekvenču komponentus.Tas nozīmē vairāk troksnis tīkla aplēsēm pie zemas frekvences un frekvencē tuvu pie Nyquist likmi.

Dažas idejas?
Dora

Hi Dora,

Vairāk nekā 200 dB!?
Cik ir jūsu sistēmā?Un kā jūs pasākums šo dinamisko diapazonu?
Pateicība

Z

Hi Zorro,

Jā, es runāju par simulāciju rezultātus faktu.
Tā kā es esmu pielāgo manu algoritmu tagad.
I izveidojis Butterwort iecirtums digitālo filtru MatLab un
testa mans algoritms novērtēšanai tā reakcija uz frekvenci.
Man izdevās panākt estimation dziļi kas Iegriezumam,-200dB zem DC līmeni apjomu atbildi.

Jums ir taisnība, ka tas izklausās ļoti aizdomīgi, ja tas ir par dinamisko diapazonu no faktiskajām aparatūru.Attiecībā uz reālo analog filtrs frekvences pat 70 db ir pārāk augsta, lai to arhivē.

sveicieni
Dora

Hi Dora,

Labi.I guessed, ka tas varētu būt simulācijas rezultātiem, bet i got sajaukt ar nerunājot par DAQ kuģa.

Es domāju, ka ir iespējams paplašināt čiepstēt joslas platums pārsniedz joslā interesi, tādā veidā, ka šī visa josla ir daudz inough no malas no čiepstēt.

Ir citas brīvības pakāpi par čiepstēt vadība: slaucīšana ātrumu.Tas ir iespējams nelineāra biežums slaucīšana, kontroles šajā veidā autocorrelation funkcija un spektrālās saturu.Piemēram, nelineāra biežums sweep (ar lēnāku slaucīšana sākumā un beigās) varētu kompensēt samazināšanās pie joslas malām dēļ windowing (amplitūda veidošanā).
Neskatoties uz to, domāšanu, Woodward s teorēma, es m nav pārliecināti, ka tas var radīt lielas uzlabojumi.Jebkurā gadījumā, palielināt produkta ilgums * joslas platumu samazina kļūdas un palielināt dinamisko diapazonu.

Sveicieni

Z

# Hi Zorro,

Labi.I guessed, ka tas varētu būt simulācijas rezultātiem, bet i got sajaukt ar nerunājot par DAQ kuģa.
# Jā, es redzu

Es domāju, ka ir iespējams paplašināt čiepstēt joslas platums pārsniedz joslā interesi, tādā veidā, ka šī visa josla ir daudz inough no malas no čiepstēt.
# Jā, tas ir risinājums, bet daļa no pilnā frequecy diapazons tiks zaudēts.Ir citas brīvības pakāpi par čiepstēt vadība: slaucīšana ātrumu.Tas ir iespējams nelineāra biežums slaucīšana, kontroles šajā veidā autocorrelation funkcija un spektrālās saturu.Piemēram, nelineāra biežums sweep (ar lēnāku slaucīšana sākumā un beigās) varētu kompensēt samazināšanās pie joslas malām dēļ windowing (amplitūda veidošanā).
# Ahhh yes I see.I'll try šo ideju!

# Faktiski man aprakstīt manu pašreizējo progress par šo jautājumu.
# Vispirms manu eksperimenti parādīja, ka korelācija metode, ko es # vēlējās izmantošana nav labāk kā vienkāršu sadalīšanu izejas uz # ievade spektru.Lai labas dinamic diapazons izmantot windowed čiepstēt.The # problēma ar troksni galos frekvenču grid parādās.
# Tāpēc es centīšos
# 1.Par approch ar lēnāku čiepstēt galos.I'll try, lai ģenerētu
# Čiepstēt ar modulētu signāls tāds, ka apjoms atbilde ir balts.Iespējams, modulētu signāls vienāds ar intergral par loga funkciju darīs darba vietu.
# 2.Frends raktuvju iedodiet man ideja izmantot trīsstūris modulētu signālu
# (no 0Hz līdz Nyquist un tad uz leju līdz 0 Hz).Šī whay uz # pārtrauktību, iespējams, var izņemt un tad visticamāk # windowing uz datiem nebūs nepieciešams.

# Zorro ko jūs domājat par šo?

Neskatoties uz to, domāšanu, Woodward's teorēma, es neesmu pārliecināts, ka tas var radīt lielas uzlabojumi.Jebkurā gadījumā, palielināt produkta ilgums * joslas platumu samazina kļūdas un palielināt dinamisko diapazonu.

# Es nezināju par Woodward's teorēma bet konstatēja, ka atsauce.Skaņas loģiski indeed!Paldies Zorro par jūsu kompetence!

# Best regards
# Dora

Hi Dora,

Ar trīsstūrveida modulācija jums ir divas vai vairāk (teiksim, N) chirps pēc kārtas, slaucīšana pārmaiņus, palielinot un samazinot frekvenci.Ievērojiet, ka:

a)
Ražojums ilgums * joslas platumu, kas viņiem ir 1 / N no vērtības, kas ir viena čiepstēt ar to pašu laiku un joslas platums.

b) Izmantojot vienotu čiepstēt jums ir amplitūda pārtrauktību pie joslas malām, un tas ietekmē šos frekvencēs.Izmantojot trīsstūra modulācija, jums iet vairākas reizes katra biežumu, un tikai vienu vai divas reizes Jums ir amplitūda pārtrauktību kādā konkrētā mala.Tomēr pastāv vienmēr biežums pārtraukšanas pie malas (fāze nepārtrauktībai jābūt konservēta), un es domāju, ka tas var ietekmēt anyway spektra.

Es neesmu pārliecināts, ka trīsstūrveida modulācija dod uzlabojumi.Es domāju, ka precīzāku analīzi var veikt.Jūs varat strādāt ar autocorrelation funkcijas, chirps, kas ir matemātiski ārstējamas (ja I m nav nepareizi,
un tie ietver Fresnel integrals).

Sveicieni

Z

Sveiki visiem,

I pārbaudīta approch ar windowed čiepstēt ar instantenious biežums ir vienāds ar integrāli šo logu.
Tādējādi slaucīšana ātrums ir lēnāks galos signāla tik daudz enerģijas tur.

Iepriekš ideja ražot labas tīkla aplēsēm signālu.
Diemžēl apjoms reakcija uz šo signālu nav dzīvoklis.

Tātad, šobrīd Es cenšos descover pāri (instanteniours_freq (t), logu (t)), kas ražo dzīvoklis lielums atbilde (kas tad trivial non windowed lineārs čiepstēt).

Any ideas?
Dora

Kāda veida tīkla Ure ir gonna tests?
Neviens izmantot šo metodi ar mobilo channal, un
Pārbaudīt filtru, mēs izmantotu diract impulsu.

Hi Panda,

Es to izmantot telekomunikāciju līniju mērījumus.
Es domāju, ka vara līniju ar komplekso struktūru ...vairākas savienotas līnijas, ar, iespējams, tilta krāni,
uc
Bet kā jūs izmantot Dirac delta, nav realizējama
Kādu approximation jūs izmantojat?

pateicība
Dora

Dora wrote:Tātad, šobrīd Es cenšos descover pāri (instanteniours_freq (t), logu (t)), kas ražo dzīvoklis lielums atbilde (kas tad trivial non windowed lineārs čiepstēt).Any ideas?

Dora

Hi Zorro,

Patiesībā es nozīmē, ka tas būtu dzīvoklis ziņā biežums grid, ko izmanto FFT (kā klasiskā lineārs čiepstēt is).Faktiski FFT ražo sadalīšanās ziņā periodiskās funkcijas galvenais laiku, kas vienāds ar novērojumu intervālu.Tātad tas paplašināt manu čivināt no-inf līdz inf.
Faktiski nav pilnīgi dzīvoklis spektrs ir OK arī.

Nākamā problēma ir howevar, ka man ir sajūta, ka čiepstēt nav labākais exitation signālu.I veikt dažas iepriekšējā pārbaudē ar standarta skaņas kartes (vēl DAQ karti nav māja), un šķiet, man, ka čiepstēt signālu padara procedūru ļoti jutīga pret fāzes troksnis (pārtauvošana no ieejas un izejas signālu vektori).

Man ir testēt vairāk pateikt kaut ko konkrētāku.

Problēma ir tā, ka man nav laba grāmata par tīkla aplēses.
Un tagad es esmu tring, lai descover stūres.

Ar laba vēlējumiem
Dora

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back