->. NET Framework nav laoding 98SE

P

prinsloo

Guest
Dear Friends

Man ir uzstādītas 98SE trīs reizes un katru reizi, kad es uzsākšanai saņemu ziņojumu, ka man ir slodze. NET Framework 1.1 ....

Kāpēc man ir nepieciešams šis / whats savu mērķi un kā to salabot?

Sveicieni

Windows 98SE sevi nav vajadzīga. NET Framework, bet jūs varētu mēģināt palaist programmu, kas ir sastādīta, izmantojot savu daļu bibliotēkās un tāpēc jums tas uzstādīts.

- Jayson

Godātais kungs!
Paldies jums par ātru reply.I atrast instalācijas failus. NET Framework, bet man šķiet, nevaram iegūt installed.How man iet par to?
Sveicieni

Pilnīgs. NET Framework SDK nāk par 100 megabaitu exe fails 111.366.152 bytes tās sauc setup.exe, vienkārši palaidiet to.

Ja jums ir tikai izplatīt tālāk, tad tās 24.265.736 bytes, un aicināja dotnetfx.exe, jums vienkārši ir palaist to.

Būtu instalēt bez problēmām.

- Jayson

Godātais kungs!
I've got NETFXSBS10, V1.0.3705 un V1.1.4322 OF. NET FRAMEWORK.If es dodos uz Windows atjauninājumus tas skenē manu sistēmu, uz leju slodze. NET Framework, bet nevar instalēt it.Is tur programmu / vīrusu, kas var bloķēt šo iekārtu?
Es atklāju, programmas, instalēt. Neto ietvarā-Mans HP scanner / coppier.It arī nedarbojas.
Sveicieni

Vai jūs mēģināt nevis izmantojot Windows Update, un vienkārši lejupielādēt kā izpildāmā datorā un tad palaist?

- Jayson

Jūsu programmatūra var pieprasīt papildu. NET atjauninājumus, lai mēģinātu uzstādīt gan. NET SDK & Runtime.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back