Nestabils (mirgošana) Sērijas produkciju AT 89C52

R

Rehan Yasin

Guest
Man ir vienkārša programma, kas skan datus no AT89C52 1 portu, un raksta to, lai TX sērijas pin. Datu biti, kas atbilst Pin 1,2, 5 un 1 ostu 8 ir stabils, bet pins 3,4,6 un 8 port 1 mirgošanas vai nestabilu datu bitiem nāk. Man ir mēģinājuši daudzi testi, lai nogalinātu problēma, kas man ir mainījies contollers, oscilatoru un barošanas, bet problēma joprojām ir aktuāla. Plz var kāds atrisināt problēmu. Paldies. yasinrehan@yahoo.com

Kas saistīts ar P1 pins? Vai jums ir pullups, pulldowns, vai kaut kas cits? Rgds, IanP: |

lai veiktu ieguldījumu slēdži uz 1 ostu, IC 74LS245 tiek izmantots. ti, IC 74LS245 ņem informāciju no slēdži un nosūta šos rezultātus, lai no mikrokontrolleru 1 ostas AT 89C52. Nekas cits (push up vai pull up) tiek izmantots. hmmmmmmmm! Es domāju, ka man vajadzētu izmantot pull up rezistoru nogalināt mirgo? Ja tas ir jā kāds pretestības vērtība, ir jāizmanto. Ja tā vietā, slēdžu atsauksmes releji tiek izmantoti, šajā gadījumā būtu pats uzvilkt rezistoriem var izmantot?? Regards, Rehan [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 25 minūtēm: [/color] [/size] Hi IanP! Vai mirgošana nav, jo nav pull ups klāt ķēdē. Vai būtu jāizmanto pull up rezistoru, lai novērstu no mirgo. Regards, Rehan

Teiksim, DIR ir savienota ar "H" un / G ir pievienota "L" -, kas definē pārraidi no A līdz B, bet to, kas jums ir uz - pusi, vai jums ir pull-up pastāv? Varbūt tas ir, ja problēma ir .. skatīt pievienoto attēlu .. Ja jums nav pret 74LS245 kā tri-state buferis, bet kontroles pins (/ G un DIR), kas saistīti, kā minēts iepriekš, ar nenoregulētu valstīs situācija ir uz 74LS245 ielaidi / slēdži pusē .. Jebkurā gadījumā, 10k pull-ups vajadzētu darīt .. Rgds, IanP: |

Jā, problēma got identificēti. Paldies par Jūsu veida daudz palīdzēt!

Man ir iekļautas pull up pretestību ķēdes, kā jums nosūtīts. Bet porblem joprojām pastāv dažas mirgo. Arī tad, kad slēdži ir on / off izlases mirgošanas tagadni, bet bez mirgošanas klāt, kad slēdzis ir ON lai no 1 slēdzi, 8 un vise versa OFF apgrieztā secībā no 8 slēdzi, lai 1. Kāds ir risinājums? ja kāds var atrisināt problēmu ...

Problēma plīvoja datu TX pin nē. 11 vēl esošās pat tad, kad pull up rezistors ķēdē pie Port P1 ir pievienota. Vai tā ir hardware poblem vai programmatūras problēmu? var kāds ieteikt man risinājums .......

Man ir vienkārša programma, kas skan datus no AT89C52 1 portu, un raksta to, lai TX sērijas pin
Ja visi iespējamie ievade ir velk uz augšu, lai Vcc, varat mēģināt pievienot ≈ 100nF kondensatoru starp katru pin un GND - tas ir gadījumā, ja izejvielas joprojām pick-up kaut ko no kaut kur, bet es gribētu, lai būtu aplūkot kodu .. IanP: |

Kods ir parādīts zemāk. Vai ir kāda koda kļūda, lūdzu, let me know. # Ietvert # ietvert SP_ISR (spēkā neesošs) pārtraukt 4 {neparakstīta CHAR p2_data = 0x01; p2_data = P1; SBUF = p2_data, bet (TI!); TI = 0;} char bdata pcond = 0x00; sbit p = pcond ^ 7; par spēkā neesošu galvenais (spēkā neesošs) {pcond = PCON; p = 1; PCON = pcond; TMOD = 0x20; IE = 0x90; SCON = 0x40; TH1 = 0xFD; TL1 = 0xFD; P0 = 0x00; P1 = 0xFF; P2 = 0x00; REN = 0; P2_4 = 1; P2_5 = 1; TR1 = 1; TI = 1; kamēr (1);}

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back