nestabila ar bandpass filtrs, izmantojot aktīvo induktors

B

bicave

Guest
Pārbaudot AC atbildes bandpass filtrs izskatās lieliski, ielieciet VAC = 1, VDC = V0 (piemērots slīpo darbības). Bet, kad es varu pieteikties pārejošas simulācijas produkciju nestabila. Kas notiks, ja 1. mainīgā lieluma Min? 2. Mainīt Ib pie bufera, cik liels tas ir labi. Pls skatīt pievienoto failu.

Pārbaudot AC atbildes bandpass filtrs izskatās lieliski, ielieciet VAC = 1, VDC = V0 (piemērots slīpo darbības). Bet, kad es varu pieteikties pārejošas simulācijas produkciju nestabila. Kas notiks, ja 1. mainīgā lieluma Min? 2. Mainīt Ib pie bufera, cik liels tas ir labi. Pls skatīt pievienoto failu
. Šajā gadījumā, es pieņemu, ķēde tiešām ir nestabila. Vēlreiz - kā vairākkārt minēts ago: ac reakcija (lielumu) viena pati nevar proove stabilitāti. Vai jūs pārbaudīt ac fāzes atbildes, kā arī? Gadījumā, ja nestabilitāti tas parāda nepareizu rīcību tuvumā pole frekvenci (celšanās fāze, nevis samazināt).

Es redzu šo struktūru daudzos literatūras kāpēc jūs uzņemties circuit tiešām unstalbe? Kas būs jādara, ja fāzes atbildes nepareiza?

Es redzu šo struktūru daudzās literatūrā
Ko struktūra jūs atsaukties uz?
kāpēc jūs uzņemties circuit tiešām unstalbe
? Vai jūsu pirmais pastu jūs teicāt, ka pārejošas analīzi esat ievērojuši nestabilitāti pie izvada signāla, tas ir taisnība, vai ne? Kāda veida nestabilitāti, kopējā režīmā vai starpība? Būtu labi, palīdzēs mums, ja jums parādīt mums savu testbench ar informāciju par pārejošas analīzi un par izejas signālu zemes gabalu. Bez kāda veida filtrs ir viena jums dizains? Active-RC, OTA-C ...?
Kas būs jādara, ja fāzes atbildes nepareiza?
Ja jūs patiešām ir paredzēti, nestabila filtru, varat veikt kādu informāciju no fāzes atbildes, kā LVW teica un pole nulles analīzi par jūsu circuit rādīs definetely labs tēls, kas īsti notiek. Piemēram, jūs varat vērot no PZ analīzes, ka esat centros RHP lai jums ir atrast metodi, lai pārvietotu tos uz LHP vai veikt kādu kompensāciju. Citā gadījumā jums var būt instablity ja jūs injicējat kopējā režīmā signālu jūsu filter.In šajā gadījumā, jums ir izpētīt, kas notiek pie iekšējās struktūras no filtra (pie opamp teiksim uz Active-RC īstenošanas vai buferi uc) sniegt vairāk info, lai palīdzētu jums vēl vairāk.

Pārbaudot AC atbildes bandpass filtrs izskatās lieliski, ielieciet VAC = 1, VDC = V0 (piemērots slīpo darbības). Bet, kad es varu pieteikties pārejošas simulācijas produkciju nestabila. Kas notiks, ja 1. mainīgā lieluma Min? 2. Mainīt Ib pie bufera, cik liels tas ir labi. Pls skatīt pievienoto failu.
Kā jūs izlemt, ka V0 ir piemērota darba punkta? Vai jūs mēģināt veikt pienācīgu stabilitātes analīze par atgriezeniskās saites cilpas, nevis AC analīzi? pašreizējo summu, kas produkcijas sekotājs diktē maksimālais pagrieziena leņķis ir par produkciju vilnim, lai sinusoidālu vilnim šo uz frekvenci un amplitūdu ir atkarīgs, kā jūs tune mainīgo cepures?

Patiesībā, es neredzēju pabeigts atgriezeniskā cilpa. Jums vajadzētu parādīt mums pilnīgu priekšstatu par stabilitātes analīze.

kāpēc jūs uzņemties circuit tiešām unstalbe [/u]? Kas būs jādara, ja fāzes atbildes nepareiza?
Tas ir smieklīgi. Es neesmu "uzņemties" nestabilitāti. Jo pretēji, tā bija jūsu pašu paziņojumu (ja jūs atceraties savu 1. izvietošana): "Bet, kad es varu pieteikties pārejošas simulācijas izejas nestabila ." Es tikai gribēju norādīt uz to, ka ac lielumu analīze vien nepietiek.

Mans mērķis ir izstrādāt aktīvo filtru, izmantojot aktīvo induktors, bet es neredzu filtrs īpašība visos laika domēna, ieviešot grēks vilnis ar grēku vilnis, pareizi DC darbojas, un 10mV amplitūdas piemēram. Pievienotais fails ir shematiska un Zin (pārbaudiet Zin, lai nodrošinātu aktīvu induktors uzvesties kā RLC ekvivalents circuit) [url = http://images.elektroda.net/77_1313943739.png]
 77_1313943739_thumb.png
[/url]
57_1313943739.png
 img ] Kā es varu konfigurēt portu, lai zemes gabala S21 un S11 ar filtru

Jūsu filtra testbench attēls ir labāks nekā words.Show to detaļas (biquads, ieejas nobīdes, setup īslaicīgai utt ..) arī dod mums gabala savu ieguldījumu (apjomu, signālu un frekvenci ar marķieriem) un izejas signāla (lielums signālu un frekvenci ar marķieriem, kā arī) uz laiku jomā, lai redzētu, kur ir problēma. Iepriekš attēli pateikt neko par nestabilitāti jūs minējāt iepriekš savu amatu ...

Mans nolūks izstrādāt aktīvo filtru, izmantojot aktīvo induktors, bet es neredzu filtrs īpašība visos laika domēna, ieviešot grēks vilnis ar grēku vilnis, pareizi DC darbojas, un 10mV, piemēram, amplitūdu. Ko jūs sagaidīt laiku jomā, lai apstiprinātu filtru īpašība? Vai ne jūs pārbaudīt frekvenču nodošana atbilde?

Mans nolūks izstrādāt aktīvo filtru, izmantojot aktīvo induktors, bet es neredzu filtrs īpašība visos laika domēna, ieviešot grēks vilnis ar grēku vilnis, pareizi DC darbojas, un 10mV amplitūdas piemēram. Ko jūs sagaidīt laiku jomā, lai apstiprinātu filtru īpašība? Vai ne jūs pārbaužu biežumu pārsūtīt atbildes
1.? Es ceru, kad no filtra joslu, signāla @ izejas filtru mazināt. ti, 1 GHz ir frekvence no joslas platumu, kas izvirzīti signālu sagaidīt 1mV piemēram, sakarā ar apjoma respose filtrēšanas. 2. Jā, es izmantot sprieguma īsu ar Vdc = V1, VAC = 1 V un slaucīt Vdc pārbaudīt frekvenču respose. V1 ir izvēlēts tad, kad no filtra forma atbilst sagaida. Filter frekvences, jābūt līdzīgām ar Impedance frekvenču Active induktors.

2. Jā, es izmantot sprieguma īsu ar Vdc = V1, VAC = 1 V un slaucīt Vdc pārbaudīt frekvenču respose. V1 ir izvēlēts tad, kad no filtra forma atbilst sagaida. Filter frekvences, jābūt līdzīgām ar Impedance frekvenču Active induktors.
Sprieguma īss? Sweep Vdc par frekvenču diapazons? ... Jābūt līdzīgai ar atbildes induktors? Es tiešām jūtu zaudējis. Kad es lūgt frekvences es lūdzu REZULTĀTI nevis "kā tas būtu!"

Voltage īss? Sweep Vdc par frekvenču diapazons? ... Jābūt līdzīgai ar atbildes induktors? Es tiešām jūtu zaudējis. Kad es lūgt frekvences es lūdzu REZULTĀTI nevis "kā tas būtu!"
Atvaino "sprieguma avots"
22_1314063526.png

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back