neskaidrības par izvēloties aparatūru (tiešām neapmierinātas)

G

go2tariq

Guest
Hi visiem, es esmu strādā ar elektroniku ir iesācējs. Droši vien kāds šeit, lai palīdzētu man. Mana paraugu ņemšanas biežums ir 5000 s / s. Es gribu, lai ķēde (pastiprinātāju), kas atklāj pašreizējo plūst ap 1fA. Lūdzu, kāds man palīdzēt, lai uzzinātu, kā izvēlēties sastāvdaļas, lai pašreizējo integrators cilvēki izmanto 10pF griestus integrators Es nesaprotu, kāpēc. Kas ir nogrieztam biežums šajā gadījumā jāpiemēro filtru.

Diemžēl jums nav vadīt vēl, lai pastāstītu jūsu nodomus saprotamā veidā, arī jūsu iepriekšējo pavedienu, kur jums bija ieskicēts maksu pastiprinātāju diagrammu. Jo īpaši, es nesaprotu, ko nozīmē 5000 S / s ātrumu. 1 FA (10e-15) pašreizējās correspondends līdz 6250 elektroni sekundē. Paraugu ņemšanas mērījumu ar 5000 Hz rezultātiem aptuveni 1 elektronu par paraugu. Tātad jūs patiesībā runā par skaitīšanas vienu elektronu. Tas ir iespējams, piemēram, ar kanālu elektronu izplatītājiem, bet ne ar maksu pastiprinātāji, es baidos. Strāvas FA diapazonā var izmērīt ar regulāriem pastiprinātājiem, kas daudz lēnāks laika skalas, par vairākiem sekundes mērījumu laiku.

Paldies par jūsu palīdzību. Es mēdzu atgriezenisko saiti pretestību izplūdes kondensators, bet problēma ar, izmantojot rezistoru man pašreizējā kā produkciju. Ļaujiet teikt, ja es nosūtītu sinusa vilni pēc tam, kad iet caur pastiprinātāju es saņemšu sinusoidāls vilnis, kas mani neinteresē. Ļaujiet teikt jāmaksā lodītes, ja es piliens šīs pērles (negatīvi lādētu) par sensoru un man sinusa vilni, kā rezultātā, un es nevaru aprēķināt sprieguma. Man vajag, lai aprēķinātu sprieguma pamatā.

Es domāju, jums vajadzētu norādīt tipisks ieejas signālu, lai ilustrētu signālu apstrādes prasībām. Tie nav pilnībā skaidrs, man. Liecina ķēdi var būt saprasts kā zemas caurlaides vai zudumiem integrators, atkarībā no jūsu interesēs. Strāvas ieejas signālu, R1 varētu izlaist, lai jūs iegūtu klasisko maksas pastiprinātāju.

jā tā ir integrators. Es lietoju to kā integratoru es tikko minēju šo diagrammu, lai parādītu, ka, izmantojot atgriezenisko saiti pretestību mēs sinusoidāls vilnis atkal, bet es esmu ieinteresēts, lai iegūtu sprieguma beigās. Vai jūs varētu lūdzu man palīdzēt padarīt pāriet uz budžeta izpildes apstiprināšanu vāciņu vietā, lai izmantotu barības atpakaļ pretestību.

Sorry, es nesaprotu, kur jūs gaidīt, lai saņemtu Sinewave. Es arī neredzu vajadzību izpildīt integrētāju pamatmaksājuma pastiprinātāju pieteikumu, kā jūs to raksturoja.

Nu, ja man nav izmantot slēdzi, lai izpildītu kondensators tas piesātina. Es negribu izmantot barības atpakaļ pretestību. Un, ja man nav izmantot barības atpakaļ pretestību, kā rezultātā ir nepieciešams pāriet uz izplūdes uzgali vai ne.

es nevēlos lietot barības atpakaļ pretestību. Un, ja man nav izmantot barības atpakaļ pretestību, kā rezultātā ir nepieciešams pāriet uz izplūdes robeža nav tā.
Jā, bet kāpēc jūs vēlaties atsauksmes rezistors?

Ok, ļaujiet man paskaidrot jums pēc tam, izmantojot atgriezenisko saiti rezistoru rezultāts bija kā sine wave. un vāka tikai tad, man tikai pozitīvu vai negatīvu maksimumu. Tas ir iemesls, kāpēc es nevēlos izmantot barības atpakaļ pretestību.
Jā, bet kāpēc nav jūs vēlaties atsauksmes rezistors
?

Tām vajadzētu būt diezgan 50 G ohm. Var jums ir grūtības iegūt rezistori šajā diapazonā.

Tieši tāpēc man ir nepieciešams pāriet uz budžeta izpildes apstiprināšanu vāciņu. Vai jūs zināt kaut ko par Photon kopā FET slēdzis.
Tās ir diezgan 50 G ohm. Var jums ir grūtības iegūt rezistori šajā diapazonā.

I guess, jūs runājat par fotoelementu optoelektronisko. Ir daži ātri, zemas kapacitātes veidiem, piemēram, AQY221N2V. Bet lielākā daļa integrators reset shēmas izmanto regulāri JFET vai MOSFET pāri kondensators.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back