nesaistošu lēmumu dekodēšana

E

eltonjohn

Guest
Jebkura iestāde ir kāda pieredze ar mīkstu dekodēšanas?
Es cenšas īstenot "Reliability Matrix" vēlākai lietošanai ar Koetter Vardy algoritmu, ko izmanto kā priekšējā galā, Guruswami-Sudāna Reed Zālamana dekodētājs.

Čau,
Esmu izdarīt tā pagājušajā gadā, kad es strādāju par KV algoritms, lai es varētu jums palīdzēt, ja Jums joprojām ir nepieciešama ...

Hi i izgājušiem daudz dokumentu. Es
esmu darot algebrisko soft dekodēšana. Es
esmu cenšas īstenot VLSI paņēmienus DSP. Man ir projekts un i tika noteikti analog ierīces DSP, kas ir ļoti lēns 50 VIC tikai. So tā, ka es varētu samazināt algoritmu overhead ir apsveicams. Es esmu procesā, izmantojot reencoding un arī daudzas assigment izmantojot BGMD.Es uzrakstīju uzticamība matrica programmu. Izmantojot gaussian PDF. Bet es domāju, ka LLR (log varbūtību attiecība) funkcija strādās daudz vieglāk. Vai jums izdarīt kādu no tā.Es plānošanu, lai, iespējams, izmantot Nielsen interoplation algoritmam.
Any suggestions ir apsveicama ..
sveicieni

Čau,
ar šādām DSP,
tad Koetter-Vardy algoritms ir īsts izaicinājums!
Kad es strādāju par to es īstenot uzticamību Matrix ar gaussian PDF, kā tas ir ar autoriem.Pēc, es Koetter algoritms interpolācija un Roth Ruckenstein algoritms reizinātājos.
Tieši ir pārliecināti, jūs pienākums izmantoja KV algoritmu?
Pastāv vēl kāds soft lēmumu dekodēšanas par RS kodu, kas ir labāk ziņā performances.Tā algoritmu ieteica Jiang un Narayanan.
Viņi ierosināja izmantot ticības Pavairošana ar un pielāgošanu, paritāte matricā RS kodiem.Tas ir daudz labāk nekā KV algoritmam.Sarežģītība vēl aizvien ir svarīgs, bet es domāju, ka tā ir daudz vieglāk, lai to samazinātu, nekā izmantojot KV.
BR.

HI atkal

Paldies par atbildi .. esmu beidzis reencoding daļa, izmantojot dzēsumi tikai dekodētājs un mērogošana. I atklāts, ka ir veids, kā accelarate Galois aritmētisko, izmantojot Zach logaritmu.I rakstījusi Koetter interpolator.Bet es domāju, ka es centīšos īstenot Nielsen interpolator.Papīrs, ka jums ierosināja Es domāju, ka man to. Bet man ir nepieciešams, lai ieviestu metodes, kas ir vismaz pāris gadus. Ir daudz ierosināja jaunas pieejas, bet es nezinu, kā tas ir iespējams tās ir.Daži dokumenti ir pārāk īss, paskaidrojumus.

Es gribētu zināt, ja ir veids, kā aprēķināt relaibility par saņemtajiem simboli ar LLRs (log varbūtību attiecība). Drošums, kas saņemti bits ir proporcionāla vērtība saņemto biti.Bet to, kā aprēķināt ticamības simbolu no šiem?

Pieņemsim, ka modulācijai ir BPSK un pārvades pār AWGN,
yhe LLR par GF (2 ^ q) pēc tam tiek noteikts:

\ sum_ (i = 1) ^ (q)Kods:

2 * y_i / sigma ^

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back