K
kaandee
Guest
hi draugiem
Man ir paredzētas Nesabalansēts režīmā spirālveida antenas nodrošināti ar ļoti seklu dobuma modeli, izmantojot CST MWS 2009.
Es nezinu, ko tas nozīmē, ka nelīdzsvarota un līdzsvarots režīms.
Man ir pievienots mans modelis, bet es nezinu, vai tas ir nelīdzsvarota vai līdzsvarota .. PLZ palīdzēt noteikt .....
Es vēlos zināt, kā iegūt R VS frekvences, X VS biežumu un radiācijas patters par UnBALS un BALS 5 attēlā, Norēķinu VS rokas attālumā, AR VS biežums un Gain VS frekvence?
PLZ guide me šo grafiku 2009 CDT.
kad es modelētu šo modeli CST MWS 2006 i got šo kļūdu:
"Cietie absorbētājs 1: cietie 3 reģionā 1 osta ir ļoti liels zaudējumus.. Precizitāte var noārdīties šajā gadījumā"
"Nav pietiekami daudz transversālu punktiem ostā 1 aprēķināt vēlamo skaitu režīmos"
Kāpēc šis modelis ir atšķirīgs rezultāts dažādu versiju.
Man ir pievienots vārds datne šo modeli resuls, kas tika izstrādāta 2006 CDT.
Paldies
Man ir paredzētas Nesabalansēts režīmā spirālveida antenas nodrošināti ar ļoti seklu dobuma modeli, izmantojot CST MWS 2009.
Es nezinu, ko tas nozīmē, ka nelīdzsvarota un līdzsvarots režīms.
Man ir pievienots mans modelis, bet es nezinu, vai tas ir nelīdzsvarota vai līdzsvarota .. PLZ palīdzēt noteikt .....
Es vēlos zināt, kā iegūt R VS frekvences, X VS biežumu un radiācijas patters par UnBALS un BALS 5 attēlā, Norēķinu VS rokas attālumā, AR VS biežums un Gain VS frekvence?
PLZ guide me šo grafiku 2009 CDT.
kad es modelētu šo modeli CST MWS 2006 i got šo kļūdu:
"Cietie absorbētājs 1: cietie 3 reģionā 1 osta ir ļoti liels zaudējumus.. Precizitāte var noārdīties šajā gadījumā"
"Nav pietiekami daudz transversālu punktiem ostā 1 aprēķināt vēlamo skaitu režīmos"
Kāpēc šis modelis ir atšķirīgs rezultāts dažādu versiju.
Man ir pievienots vārds datne šo modeli resuls, kas tika izstrādāta 2006 CDT.
Paldies