Nesaņemu pcb kontūru EAGLE

A

arunbhaskar

Guest
Hey guys. Es uzzināju ērglis Eagle par video pamācību. I did shēmas manas shēmas un saglabāti tā, un pārbaudīt to kļūdas un nav notikusi. Kad es noklikšķinājuši "slēdzis uz kuģa" pogu, es nesaņēmu kuģa kontūru. Bet, apmācība es redzēju, cik drīz vien "pāriet uz kuģa" poga ir noklikšķinājuši, es redzēju PCB kontūru ar visām tikai ārpus kuģa daļām. Kā es varu saņemt? Lūdzu, palīdziet.

Ja jums ir sastādīts shematisks un noklikšķiniet uz "pārslēgties uz kuģa" būtu teikt, tāda nav, jūs vēlaties to izveidot? Saki jā! Keith

Es teicu "jā", kad es noklikšķinājuši "pārgāja uz kuģa", un tas ir radījis jauna valde. Mana problēma ir tad, kad valde parādās melna fona, es nesaņem faktisko PCB izklāstu, kas ir baltā krāsā. Es tikko got komponenti ar melnu fonu un es nezinu, kur lai tā būtu, jo es esmu nesaņemu kontūru.

Izklāsts ir "dimensija" slānis - slānis 20 es domāju. Pārliecinieties, ka viens ir ieslēgts. Pievēršam Jūsu kontūru šajā slānī. Ir jābūt noklusējuma izklāstu, bet es nevaru atcerēties, kur tas ir definēts. Es vienmēr to izdzēst un izdarīt savu anyway. Keith

20 Layer ir ieslēgts un joprojām nesaņemu kuģa. Es ieslēgts visu slāņu un joprojām nevarēju atrast kontūru. Kādi ieteikumi?

Vienkārši izdarīt izklāstu par 20 slāni. Ar nelielu stieples platums taisnstūris, teiksim 0,25 mm. Keith.

Paldies. Es izdarīju kā tu teici, un esmu kļūst to, kas bija ieguvuši pamācību. Vai izmēri šīs kontūras jautājums nekādā veidā?

Izmantoto līniju biezums nav īsti jautājumu. Man ir tendence izmantot kaut ko diezgan neliels - 0,2 mm vai 0,25 mm. Kopējais lielums, ko jūs vēlaties kuģa lielums. Tas svarīgi, ja jūs darīt lietas, piemēram autorouting un kļūdu pārbaude (KDR), un, kad jūs jauda plakne vai plūdu jāaizpilda tas būs pietura kuģa kontūra, ar klīrensu, pamatojoties uz jūsu dizainparaugu noteikumus. Keith.

Man nav nekādu problēmu ar kontūru, bet es redzēju dažas konsultācijas, ka man vajadzētu izmantot "neto", kad savienojuma tapas, nevis "stieples", bet es vadu un kas izkārtojumu un komponenti ir savienoti pareizi, ir vēl problēma šeit vai es jāizmanto "neto"? Btw, es izmantot Eagle 5,4

Galvenā problēma, izmantojot "vadu", nevis "neto", tas nav automātiski pievienot krustojumiem. Ja pievienojat tos manuāli, tad jums vajadzētu būt ok - tas tikai padara vairāk darba. Keith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back