nepieciešams UPS Circuit diagramma

D

DavidNelly

Guest
Hi kolēģi, es gribētu, lai izveidotu savu UPS (1000 W). Kur es varu iegūt labu shēma vai palīdzēt? Paldies

[Quote = DavidNelly] Sveiki kolēģi, es gribētu, lai izveidotu savu UPS (1000 W). Kur es varu iegūt labu shēma vai palīdzēt? Paldies [/quote]
20_1171356273.JPG

Tā sa plūsmas diagramma vienkāršu SMPS darbību [size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 1 minūtes: [/color] [/size] ir jums jau inicializēts vienkāršas konstrukcijas, kas var uzlabot?

hi therer daudzi veidi ups diagrammas, kas 1 u vajadzīgs es domāju analogais vai controllor pamatā, un to, ko par rezerves laiks

Jā, tur ir uz neto kā UPS Manufacturing uzturēšana un standarization (vai kalibrēšana) grāmatu. ja meklējat jūs saņemsiet, man ir lejupielādēt apmēram 2 kožu atpakaļ, bet neatceros, kurā vietā. Ceru, jūs saņemsiet to

Es ceru, ka tas ir jūsu izlases !!!!!! UPS Circuit diagramma
35_1192416269.jpg

kāds zināt dažas saites par thit tēmu? PLZ visiem.

Es gudrībā, lai lejupielādei pdf. ievietojis. Es post vairāk tēmām, pamatojoties uz atbildēm. Howevefr Man vajag info par 12V uz 380V dc pastiprināt ckt. [Size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 2 stundām 4 minūtēm: [/color] [/size] man ir nepieciešams punktus, kā iegūt viņiem?

Hi visiem Man vajag vienkāršu USP daigram wiout jebkuru microcontrol ja u ir, lūdzu atsūtiet man I m ir ļoti pateicoties pilnībā u Lūdzu atkārtot šo MSG pēc iespējas ātrāk paldies jau iepriekš [size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 1 minūtes: [/color] [/size] Hi visiem man ir nepieciešams vienkāršs (sorry mana vidējā) UPS daigram wiout jebkuru microcontrol ja u ir, lūdzu atsūtiet man I m ir ļoti pateicoties pilnībā u Lūdzu atkārtot šo MSG cik drīz vien iespējams paldies jau iepriekš [size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 19 sekundes: [/color] [/size] Hi visiem man ir nepieciešams vienkāršs (sorry mana vidējā) UPS daigram wiout jebkuru microcontrol ja u ir lūdzu atsūtiet man Es, m ļoti pateicoties pilnībā u Lūdzu atkārtot šo MSG cik drīz vien iespējams thanks in advance

hi neviens draugs es gribu vienkārši bez microcontrol UPS, lūdzu, palīdziet man i, m ir ļoti pateicoties pilnībā u visas dalībvalstis

Statūtos ... var kāds iedodiet man 1kV vai 2kv ups ckt duagram ... plzzzzz Jazak Allah ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back