nepieciešama palīdzība ..

N

natasyaeva

Guest
Mans projekts ir bieži, sprieguma pārveidotājs, izmantojot PIC.
bet i dont know piemērots PIC par manu projektu ..
Es esmu arī dont zināt, kā pabeigt šo projektu ..

Projekta mērķis ir izlasīt ievades biežums un dod izejas sprieguma padevi ..

Piemēram, piemēram, zem ..

ievade (Hz) / izejas (v)
100 / 0,1
200 / 0,2
300 / 0,3

Es ceru, ka jūs visi var man palīdzēt ..
paldies visiem ..Pievienots pēc 22 minūtēm:Vai es varu izmantot 16f887a?

Ja jūs vēlaties uztveršanas frekvenci digitāli un rada analogo spriegumu izejas, jums būtu nepieciešams analogās uz ciparu pārveidotāju.Viens vienkāršs veids, kā ražot analog spriegumu varētu ģenerēt PWM signālu un palaist caur zemfrekvenču filtru.Tātad, šajā gadījumā Jums būtu nepieciešams PIC, kurai ir divi CCP: viena uztveršanas frekvenci, otrs, lai ražotu PWM produkciju.

paldies par sniegto informāciju ...
Vai varat izskaidrot sīkāk?
jums ir izdarījusi, pirms tā ir?
Ja jā, jūs varat dalīties detalizēti, kā aizpildīt manu projektu?
Es ceru, ka jūs varat man palīdzēt ...
thanks ..

Jūs varat lietot taimeri PIC, lai aprēķinātu attālumu divu konservatīvi malām biežumu.Jūs iegūsiet laiku, inversās laiks, lai iegūtu frekvenci, jums var būt nepieciešams veikt dažas vairāk matemātikas, lai iegūtu frekvenci.Tagad sprieguma daļu.Tas ir līdz pat jūs par to, kā pārraidīt signālu no no kontrolieris, ir daudz veidu.

i ir šuve jautājumu, man ir nepieciešams, lai noteiktu frekvenci no 1Hz līdz 250Hz.

Tas ir atkarīgs no rakstura signālu jūs wan't noteikt.Ja to digitālo signālu ar TTL / CMOS līmeni, Jūs varat vienkārši savienot tieši ar I / O (conf. kā priekšnodoklis) osta un iemeta vienkāršs vēlēšanu programmu jūs varat kontrolēt pin palielināšanai taimeris katru reizi ievadi izmaiņas.Jums varētu radīt taimeri pārtraukt ar zināmu timout vērtība (daudz retāk, nekā mērot signālu).Biežums tad būtu vairākas izmaiņas, kas dalīts ar divi (periods) reizes taimeris timout vērtību.

Par analogās izvades jums būtu labāk un ar DAC ar sērijas saskarni.

Kāda ir maksimālā amplitūda, ka mēs varam piemērot ADC ostā pic mērīšanas biežums ...

paldies visiem ...

umery2k75, var u paskaidrot sīkāk, kā to ražo produkciju, kā jūs wrote šeit ...

Mans jautājums šobrīd ir, produkcija ir PWM, bet kā tas būs robežās spriegumu 0-10, jo no PWM amplitūda ir joprojām pats .. ja man izmantot 10v amplitūdu, un tad 1 izmanto mazas caurlaidības filtrs, tas ir var dot rezultātu 1 volts?
kāda vērtība, R & D un kavēšanās iegūt 1 volts?

pateicība

natasyaeva wrote:

Mans jautājums šobrīd ir, produkcija ir PWM, bet kā tas būs robežās spriegumu 0-10, jo no PWM amplitūda ir joprojām pats ..

mēģināt LM2907/LM2917 un ADC pēc tam, es domāju, ietaupīs daudz, ja tas palīdz!ja jūs vēlaties to darīt tieši PIC

Man ir shēmas, lai lm2917, bet es nezinu, kā aprēķina formula sprieguma / RPM

paldies visiem informācijas ..
mr kender .., ja es vēlos maksimāli frekvence ir 100kHz, tas nozīmē, RC ir 100K x 10 vai ne?

jebkura iestāde, var izskaidrot, kā mazas caurlaidības filtra maiņa square wave spriegumu tā, lai līdzstrāvas spriegumu .. i bija izmēģināt imitācijai bet dont get rezultātā,,,

natasyaeva wrote:

cik zemas caurlaides filtru maiņa square wave spriegumu tā, lai līdzstrāvas spriegumu.

i ir izveidota periods ir 100ms.ja laiks augsta ir 1ms, kā es varu saņemt DC 0.05V?spriegums ir vidēji labi?(1ms/100ms) x 5V (amplitūda PWM)

tas ir labi man bija izmantot rc zemas caurlaides filtru ar 100Mohm n 10mF?

kā to izdarīt? please help me ...Pievienots pēc 15 minūtēm:mans PWM amplitūda ir 5V.
T cikls ir 100ms.
Augšstilbs ir no 1us līdz 99.999ms
i want ķēdi var dot 0.00005V spriegumu 1us un palielinot sekot palielinot vērtību augšstilbā.un beigās, Ciska ir 99.999ms rezultātā 5V.nevermind, ja tas nav 100% precīzs.

paldies visiem ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back