M
Murlix
Guest
Hi, es esmu Murali.Es daru 12Ghz LNA dizains izmantojot microstrip esmu. Es, izmantojot ATF36077 HEMT FET (avago) (VDS = 1,5, ID = 10mA un Vgs =- 0.2V), kā tranzistoru un RO3010 PCB (Er = 10,2). Es lietoju ADS2005A par simulācijas.
Man ir pievienots shematisks manu dizainu Jūsu apskatei.
Es Zin = 15,547 j9.6410 un Zload = 17,75 j4.99 manu dizainu.
Es noteikti TL6 un TL4 par microstrip ekvivalents RF aizrīties induktors.
Mana mērķus dizains ir ieguvums> 10dB [S (2,1))> 10dB], trokšņa rādītājs <1dB.
Es esmu kļūst 11.4dB nolūkā gūt peļņu un NFmin = 0,557 pie 12GHz manu simulācija.
Mana problēma ir tā, ka:
1) Vai ir anyway es varu pārvērst atdales kondensators, projektējot, lai microstrip līdzvērtīgu? Es dzirdēju ļoti nepilnīgs, var izmantot, lai aizstātu kondensators, bet es dont zina, kā to izdarīt.Es ceru, ka kāds var man palīdzēt šajā jomā
2) Es nevaru iegūt modelēšanas rezultātus (S (1,1)) <-21dB un (S (2,2)) <-21dB (lai samazinātu atspoguļota signālu tīklā). Optmization nepalīdzēja daudz, lai sasniegtu šo mērķi.Es ceru, ka jūs varat guide man, kā traucējummeklēšanu design.Thanks iepriekš.
Man ir pievienots shematisks manu dizainu Jūsu apskatei.
Es Zin = 15,547 j9.6410 un Zload = 17,75 j4.99 manu dizainu.
Es noteikti TL6 un TL4 par microstrip ekvivalents RF aizrīties induktors.
Mana mērķus dizains ir ieguvums> 10dB [S (2,1))> 10dB], trokšņa rādītājs <1dB.
Es esmu kļūst 11.4dB nolūkā gūt peļņu un NFmin = 0,557 pie 12GHz manu simulācija.
Mana problēma ir tā, ka:
1) Vai ir anyway es varu pārvērst atdales kondensators, projektējot, lai microstrip līdzvērtīgu? Es dzirdēju ļoti nepilnīgs, var izmantot, lai aizstātu kondensators, bet es dont zina, kā to izdarīt.Es ceru, ka kāds var man palīdzēt šajā jomā
2) Es nevaru iegūt modelēšanas rezultātus (S (1,1)) <-21dB un (S (2,2)) <-21dB (lai samazinātu atspoguļota signālu tīklā). Optmization nepalīdzēja daudz, lai sasniegtu šo mērķi.Es ceru, ka jūs varat guide man, kā traucējummeklēšanu design.Thanks iepriekš.