Nepieciešama palīdzība projektēšanā Zeroth Šķirot Resonator

D

deathscythe23

Guest
Hi,

Im, izmantojot CPW pārvades līnijas manu rezonatoru.Gan ostas 1 un 2 tiek salīdzināti ar 50ohms.Tomēr es saņēmu ļoti slikti rezultāti S11 manu.Vai kāds zina šo problēmu?

Jūsu Analizators ir bojāta?Jo, ja ostām būtu saskaņota ar 50 omu, tu būtu "labas" S11

Es šaubos to.Es domāju, ja tas ir rezonatora ķēde, kas izraisa sliktu rezultātu.Man ir starppirkstu vāciņu un līkums līnija induktors, kas saistīti ar zemāku iezemētās plates.To varētu izraisīt neatbilstību?

Hi,

Man ir pievienots mans circuit izkārtojumu labāk atsauces.Darbības freq ir noteikts 2.45GHz.Tomēr, mans modelēšanas rezultātus tikai sniegt S11 =- 3,2 ~ 3.4dB un s22 =- 5,4 ~ 5.6dB.Izkārtojums 1 parāda circuit par simulāciju.Ko es varu darīt, lai uzlabotu rādījumus?

Starppirkstu ir 8.7mm līdz 5.7mm un 2 feedlines ir 2mm ar 9mm.Atšķirības starp feedlines un starppirkstu vāciņš ir 0.3mm.Līkums līnija induktors ir 4mm garumā ar 0.3mm uz platumā un 0,5 mm, lai attālums un svina garumu.
Pēdējo reizi laboja deathscythe23 gada 25 Feb 2006 04:33; rediģēts 1 reizi kopā

Jūs esat nāksies paskaidrot dažas vairāk.Pirmkārt, izskatās daudz, piemēram microstrip.Kāpēc jūs aicināt tā izomēriem viļņvada?Tāpat ir tiešām atšķirības starp starppirkstu struktūra, un elektropārvades līniju pa labi un pa kreisi no tā?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back