Nepieciešama palīdzība par reklāmu / a un A / D pārveidotāju

D

diegoisra

Guest
Man vajag, lai izstrādātu reklāmas / a un A / D pārveidotāju, un es nezinu, kas ir easyest veids, kā to darīt.

Jums ir nepieciešams atrast kādu informāciju par ADC un DAC šajā vietnē. Ir daži no signāla pārveidotāja tipa tāpat kā oversamples, delta-sigma .... Lasīt grāmatu: Datu pārveidotājs paziņojumā (lejupielādēt bez maksas šajā lapā), vai kādu citu grāmatu. Daudzas dokumentu apspriež par šo tēmu. Bet faktiski, jums ir, cik daudz bitu datu pārveidotāju, darba frekvences, nepieciešams SNR, kas CMOS tehnoloģija tiek izmantota, lai dizains ... Ja Jums ir tikai nepieciešams simulācijas, kā mans viedoklis, ko var izmantot Matlab tas ir ērti.

Vienkāršākais veids? Vieglākais ir flash ADC (2 ^ n salīdzinājums, katra salīdzinot Vinput to pašu pieskarieties rezistors dalītāju) Vieglākais APK ir R-2R DAC. google neviens no šiem noteikumiem, un jūs atradīsiet daudz info. gan flash ADC un r-2R AAK būtiski trūkumi sakarā ar to, ka tie ir "brutālu spēku" pieejas. smagie progress panākts 1) samazināt ACP salīdzinājuma skaitu no 2 ^ n daudz zemāka. un 2) kvalitātes uzlabošana APK produkcijas (SNL / DNL), tostarp glitch enerģijas, pārejot kodiem. bet ... katras metodes ir tā vietā. nav ADC ir ātrāk nekā flash, tāpēc pasaulē ātrāko ADC joprojām flash (ar 65536 komparatoru 16 bitu haha!), un nav APK ir vienkāršāk nekā r-2R - pat maksimu un ADI izmantot r-2R joprojām. tāpēc tas ir atkarīgs no jums. mācību partija ir nepieciešams apgūt katru jaunu līmeņa sarežģītības - ko veiktspēju jums vajag? savu pirmo addac nav gatavojas izjaukt pasaules ierakstu anyway, tāpēc vienkāršāk, jo labāk es saku. vismaz tādā veidā Jums ir labas izredzes tas darbojas pirmo reizi!

Arī jūs varat atrast grāmatas par kaulu centru, kas apspriež ADC detalizēti

Es neesmu iepazinies ar šo forumu, tāpēc jūs varat man pastāstīt, kā lejupielādēt "Datu pārveidotājs paziņojumā". [Quote = hoangthanhtung] Jums nepieciešams atrast kādu informāciju par ADC un DAC šajā vietnē. Ir daži no signāla pārveidotāja tipa tāpat kā oversamples, delta-sigma .... Lasīt grāmatu: Datu pārveidotājs paziņojumā (lejupielādēt bez maksas šajā lapā), vai kādu citu grāmatu. Daudzas dokumentu apspriež par šo tēmu. Bet faktiski, jums ir, cik daudz bitu datu pārveidotāju, darba frekvences, nepieciešams SNR, kas CMOS tehnoloģija tiek izmantota, lai dizains ... Ja Jums ir tikai nepieciešams simulācijas, kā mans viedoklis, ko var izmantot Matlab ir ērtāk. [/Quote]

Multislope intergrator ADC, up-to 28 bitu izšķirtspēju. Vai kāds zina par to šajā forumā?

Es domāju, ka tas būtu atkarīgs no applciation ACP jūs izmantojat. koncepcija ir viegli, bet te dizainu maynot tik vienkārši.

Kā mans draugs teica iepriekšējos ziņojumus, tas ir atkarīgs no pieteikumu. Ir daudzi veidi, A / D un D / A. Tās atšķiras daudzos veidos, pārrēķina un celtniecības ātrumu. Ātrums konversijas ir vissvarīgākais faktors, kas jāapsver, izvēloties / D vai D / A A / D flash veids ir ātrākais vienu. Vienkāršs veids, kā undersatand to appliction ir modemu datoram, ko izmanto, lai savienotu internetu iezvanes veidu. Tā sar signālu no analoge (tālruņa līnijas) ciparu (uz datora), jo dators nodarbojas tikai ar digitālo signālu (pulksteņi) Vise cersa. Piemēro arī. Daudz grāmatu ir availble pēc amazon.com, un pārāk daudz vietu internetā var atrast, kas ir milzīga informācija un apraksts par A / D un D / A.

Gan ADC un DAC tiek klasificēti kā ātrumu un izšķirtspēju. Flash veids ir ātrs, bet ar zemu bitu (vajadzētu būt 5 bitu vai mazāk, jo tā izmanto 2 ^ n salīdzinājuma salīdzinājuma, lai radītu mazliet. Bez analog pusē (salīdzināšanai / opamp), ir dažas ciparu bloku, lai atšifrētu, lai reālā bitu un citām grupālā novērst nepareizu rezultātu Augstas izšķirtspējas ADC / DAC (parasti 10 bitu up) ir usaully accoplished ar zemu ātrumu., piem. oversample sigma-delta ADC / DAC. Ar vienu vārdu, izmanto laiku, lai realizētu rezolūciju. Šajā veida topoloģija, divām daļām ir vērsta, modulatora un masveidā filtru modulators rada biti plūsmu, masveidā izņemt mazliet par rezultātiem.. Lai bewteen ir cauruļvadu balstīta ADC, strāvu stūres DAC, SAR pamatā ADC, nolokāmi pamatā ADC. Izstrādāt labu ADC / DAC, laba opamp ir nepieciešams. Ātrums, linearitāte, un trokšņa, būtu kompromiss, izstrādājot OPAMP Tas. lielu tēmu. Ceru, ka kāds arī turpināt.

hi electronrancher var u man pastāstīt, kā pievienoties kaulu rumbu, jo man ir nepieciešams no grāmatām, kas ir sīks ADC

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back