nepieciešama palīdzība par projektēšana iegulto 8086 sistēmas

I

ilker

Guest
Man ir galīgais projekts par 8086 sistēmas projektēšana, kuriem ir dekodēšanas 4x4 tastatūru un rakstīt numuru 7seg displejiem. sistēmai jābūt 8 ciparu 7seg displeji, 4x4 tastatūra 8255 (ppi) sasaistei, EPROM un ram ar 8 bitu plata databus. ja kāds veic projekta kā šis, lūdzu, augšupielādējiet. paldies ..

Pārbaudiet šo: http://www.csee.umbc.edu/ ~ plusquel/310/slides/8086_IO2.html , un ceturtdiena (dic. 23), man ir gala eksāmens par šo (8088 / 8086 sistēma un uz augšu), un im pētot aparatūru no šīs grāmatas: Intel mikroprocesors Barry Bray. Faktiski lapu, ka es dot jums ir axactly patīk grāmatas. Es nevaru jums tagad ir pabeigta hardware, cos i ir mācīties, mēs varam veidot kaut ko pēc mana eksāmena, ja kāds doesn't ir sistēma jau būvēt. Man ir shēmas par, demultiplexing 8086 too.

Hi Friend Es izmantoti, lai izstrādātu šāda veida arhitektūras pirms 15 gadiem. Pēdējais i did izmantot 186, kas ir daudz integrētās produktu. Es pieņemu, ka tas ir skolas projekts tiesības? Tādā gadījumā Tas tiešām nav padarīt daudz nozīmē, lai izmantotu produktus, kas ir DEAD .. bet, ja jums nepieciešama palīdzība man vēl ir visas programmēšanas rīkiem. jums vajadzētu darīt to ar 88, kas ir 8 bitu datu autobusu, mazāk envolving!

Es piekrītu eltonjohn, 8085 vai 8088 būtu vieglāk strādāt. ar 8086 dziesmas ir jābūt ļoti tuvu un tādējādi PCB kodināšanas process ir mazliet grūti. un ar 80.186 tā kļūst sarežģītāk. un tad 80.286 un 80.386 un vairāk, nepieejamā students darīt lab.

Paldies visiem, es piekrītu Eltonam tas aprunāt būt microproccessor projekts, varbūt vēsturiskā protject. Attiecībā uz ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back