nepieciešama palīdzība par hybire gredzens maisītāji

O

orkfire

Guest
96_1297174068.jpg
Sveiki visiem, Es gribu, lai dizaina maisītāju izmantot divas diodes, tāpēc es mānīt gredzens hybire mikseri, bet man ir dažas problēmas, izstrādājot to. 1.first, kā es varu izlemt apļa platumu un rādiusu. 2.what ir funkcija no diviem nozares

Sveiki Orkfire, Total gredzena garumam ir jābūt 1,5 * lambda. Galvenā ideja ir sniegt LO posmā atšķirība 180 grādiem starp diodes. Ja pieņem, Z0 = 50 Ohm, pieņemsim, ka gredzens izsekot impedance jābūt 50 * sqrt (2) = 70,5 Om. Nozare ir radiālās nepilnīgs (bāzes elementu mikroviļņu tehniku ac bloķēšanu). Paskatieties Stefana Maas "Mikroviļņu Mikseri" grāmatu, bija īss paskaidrojums hibrīda gredzenu maisītājs.

vakar man ir izmantoti reklāmas atdarinājuši it.i izmantot 2.5GHz 14dbm kā LO ieejas un 2.4GHz 0dbm kā RF input.and tad tas nāk no 4.9GHz-10dbm un nevēlamiem 4.7GHz, 4.8GHz, 5.0GHz.I brīnums, tā var būt likvidēta paldies.
43_1297307752.jpg
84_1297307752.jpg

Daži no viltotās ir vairāk nekā 30dB zemāk no gribēja, lai nav liels jautājums, bet jūs nevarat izmantot filtrus, lai novērstu, jo tās ir pārāk tuvu no vēlējās. Mēģināt optimizēt LO un RF līmenī, lai samazinātu šo neīsto, kas faktiski ir IM produktiem. Arī mēģināt likt LPF seko daži dB ir attenuator pie LO ostā, lai pārliecinātos, šis ir bezmaksas harmonikas.

Sveiki, Orkfire. Ļaujiet man jūs redzēt savu reklāmu modeli? Iespējams, caur pm (i nezinu, ir atbalstīta pielikumi augšupielādēt caur pm).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back