Nepieciešama palīdzība, lai modelētu, aizkaves bloķēta cilpa in Simulink

A

Alles Gute

Guest
Man ir bijusi mēģina modelēt DLL Simulink bet bez rezultātiem. Mana problēma ir modelēta spriegumu vadāmi aiztures līniju. Es mēģināju izmantot mainīgo transporta kavēšanās. Bet tas nestrādāja labi. Can anybody sniegt man piemēru modelēšanu DLL vai dažiem materiāliem, kas saistīti ar šo? Sveicieni, Alles Gute

Es domāju systemview ir labāka simulācijas PLL un DLL Matlab ir DLL demo par komunikācijas blockset

Hi, mkhafaji: Kāda ir jūsu Matlab versiju? Es izmantoju 7.0.1 un es varu atrast tikai PLL modeli komunikācijas blockset. Alles Gute

Simulink bloks "Mainīgais Transporta Kavēšanās" ir atrodams 6.5 un 7.0 vismaz un var modelēt DLL. Problēma varētu būt, ka "Mainīgais Transporta Kavēšanās" izmanto diskrēto laika apļveida buferšķīdumā. Tas ir lai loģikas, reālu un sarežģīts vērtības ceļu pie ieejas straujāk nekā aiztures laiku. Šis ierobežojums laiks izšķirtspēju diskrētiem laika posmiem un ir overkill pieteikumu. Jums vajadzētu izmantot integratoru, kur integrācijas konstante tiek reizināts ar ievades signālu un integrators integrēt līdz slieksni un tad izraisa vienkāršu reģistru un reset. Integrācija sākas ar ienākošo jaunu malas. Reģistrā ceļš šis signāls izejas vai integrators sasniedz līmeni.

Hi, es arī nepieciešams Simulink modelēšanas un simulācijas digitālās kavēšanās bloķēta loop (DLL). Vai kāds pastu vai augšupielādēt dažas dizaina koncepcijas un piemērus izmantojot Simulink.

Hai, Can anyone sūtīt man dažus labus darbus par digitālo kavēšanās bloķēta cilpa, ko var izmantot, lai modelētu un imitētu izmantojot Simulink vai Matlab vai abus. Any help būtu appreciated!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back