Nepieciešama palīdzība dizaina Ultrawide joslā antena, izmantojot IE3D.

K

kandakatlakaushik

Guest
Man ir grūti veidot UWB antena ar IE3D ar galīgu iezemētās plates.
Var kāds lūdzu man palīdzēt ar stāsta, kāda veida ostas, ko izmanto microstrip barībai ar ierobežoto iezemētās plates un kā darīt ierobežots iezemētās plates, kā IE3D, pēc noklusējuma, iezemētās plates ir bezgalīgs, un tā ir tur iespēja rediģēt tās īpašības un padara to ierobežots?

Gaida 4 atbilde ....

Hello,

Varbūt Jūs atradāt risinājums jau ir.

Jums ir padarīt slānim 0 vadītspēju nulle, tas novērš bezgalīgs zemes.Visas zemes jūs izdarīt pēc tam, kad būs acu jāuzskata par jebkuru citu metāla konstrukcijas, ka jūs nodot savu dizainu.

Jūs varat (cik es zinu), izmantot tikai vietēja mēroga dzīvnieku barības sistēmām (horizontāli vai vertikāli lokalizētas ostu) attiecībā uz ierobežotu zemes.

Ņemiet vērā, ka ir saprātīgi rezultāti no microstrip vairāk nekā tikai zemi, jums vajadzētu saskaņot segmentos lentes ar groundplane segmentus ar to.Ka iemesls ir tad, kad jūs izdarīt microstrip aptuveni 3 mm plaša pār ierobežotu iezemētās plates, iezemētās plates ar microstrip galvenokārt acu ar daudz lielāku segmentu.Sakarā ar šo lielo segmentu, simulators nevar aprēķināt stāvas strāvas blīvuma atšķirības, ka esat iezemētās plates ar microstrip.

Cita iespēja ir atstāt ierobežots zemes, bet novērst daudz to, izmantojot lidmašīnas.Kā jūs zināt, zīmēšanas lidmašīnām bezgalīgs zemes, piemēram, griešana plaknes no bezgalīgā zemes.

To darot, jūs joprojām varat izmantot barošanas shēmas bezgalīga zemes.Šis trūkums ir tas, ka tādēļ iezemētās plates, jūs saņemsiet izkropļots radiācijas modeli kā, piemēram, horizontāli polarizētu viļņi nav izplatīties gar bezgalīgu iezemēto plati.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back