nepieciešama palīdzība .. augšupsaite jaudas kontroles LTE, izmantojot MATLAB

E

epy

Guest
Helo tur .. Man ir vajadzīga palīdzība, kas imitē algoritmu augšuplīnijas jaudas kontrole LTE, izmantojot MatLab .. Ir vairāki no IEEE žurnāliem atsaucēm minēto sistēmu līmenī simulators un saite līmeņa simulators .. kādas ir atšķirības starp tiem? un kādi ir galvenie aspekti, kas imitē uplink jaudas kontrole.? un visbeidzot, ir kāds ir blokshēma vai blokshēmu par augšupsaite jaudas kontrole un sistēmas līmenī un saikni līmenī simulators? paldies

Es esmu arī strādā par pašu tēmu .. Līdz šim tas, ko u bija, ka ..?

labi, es esmu bijis meklējot LTE toolbox. tagad es esmu vēl tikai mācos savu kodu un atrast veidu, kā modificēts vai ievietot PUSCH algoritmu. kā par jums?

Lūdzu, ir paskatīties uz LTE PHY Lab, kas ir visaptveroša īstenošana Rel.8 LTE Fiziskā slāņa kā formu Matlab Toolbox. Šeit ir saite: [url = http://is-wireless.com/products/lte-phy-lab] LTE PHY Lab? | IS-Wireless [/url] vai par MATLAB mājas lapā: [url = http://www.mathworks.com/products/connections/product_detail/product_53919.html] 3Pty - LTE PHY Lab un WiMAX PHY Lab - LTE un mobilo WiMAX PHY slānis instrumentu kastes [/url]

Cik es zinu, LTE PHY Lab nav open source instruments, pateicoties kāpēc ir labi aprakstīts, ar elastīgu kontroles visus nepieciešamos parametrus, piemēram: - resursu sadale (skaits un resursu bloku izvietošanas) - ieejas bitu datu un kontroles kanāli - MIMO konfigurācija (skaits antenu un darbības veids) - MCS (modulācija, transports bloka izmērs, atlaišanas versija) - sistēmas parametru (UE un šūnu ID, sistēmas BW, kontroles zonas lielumu, UL kanālu konfigurāciju) un dažas papildu iezīmes: - leju un augšupejošas saiknes (ieskaitot RACH) atbalsts - Atbalsta visas LTE frekvenču joslu platumus: 1.4MHz, 3MHz, 5MHz, 10MHz, 15MHz, 20MHz - Channel modeļi ietvēra (AWGN, SUI, E-UTRA 3GPP TS 36,101) - Testa attēli iekļauts - Iespēja apvienot ar citām Matlab funkcijām un Toolboxes (piemēram, Signal Processing Toolbox un sakaru rīklodziņš) Par jautājumiem es domāju, ka labākais veids ir sazināties ar viņiem tieši, piemēram, izmantojot e-pasts: info@is-wireless.com [/ e-pasts] Cheers, Piotr

Būtībā, es esmu mēģina noskaidrot attiecības starp PAPR samazināšanu un Power Control mobilo sakaru ... lai iegūtu MATLAB kodu, vai ir kādas labas mājas lapā, kas saistīti ar, ka ..???

Ar LTE PHY Lab varat: • saglabātu izejas no baseband vilnim un post process viņus ar PAPR samazināšanas algoritmi (konfigurējot attiecīgus pārraide) • sacensties PHY un bezvadu kanālu, lai strādātu pie Power vadības algoritmus • darbs pie PAPR un datora algoritmi gan termināla un bāzes stacijas • pasākuma PAPR uz nekustamo signālu un salīdzina ar SCFDMA • darbs pie reālās un jaunākajiem standartiem mobilo sakaru OFDMA. LTE PHY Lab: • ir rakstīts Matlab (ieviesta kā Matlab instrumentu kastes), un tās var viegli pagarināt • atspoguļo standarti specs - jūs varat strādāt ar savu algoritmu, kam LTE PHY īstenots

Zemāk filma, kas apraksta LTE PHY Lab pieteikumu un iespējām: [url = http://www.youtube.com/user/TheISWireless] YouTube - TheISWireless s Channel [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back