Nepieciešama palīdzība ar VFD VUmeter

N

neredz

Guest
hi,
Man stereo VFD VUmeter pamatā AN6870N, ko es gribētu, lai izveidotu savienojumu līnijas, kas signālu no skaņas kartes, CD atskaņotājs ...
No datu lapas, IC var rīkoties ievades spriegumu no 0 līdz 8 voltiem.Man vajag dažas idejas, lai padarītu šo darbu, iespējams ar opamp ar peļņu un kompensēt kas nospiež līnija no signāla 0-8V diapazonā.Es neesmu, ka iepazinies ar opamps, tāpēc jebkura palīdzība ir appreciated, varbūt shematisko ar tiesībām rezistors vērtību.
Liels paldies!
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

parasto maģistrāli, kas varētu būt diapazonā no 2Vrms, kas būtu diapazonā no SOA par VU.
Alternatīvi jūs varētu izmantot vienkāršu op-amp ar vienotības iegūt ar augstu ieejas pretestība, kas kalpotu trijiem mērķiem izolāciju signālu, novērstu kravas līnijas, kas posmu, un ierobežo strāvu.Vai pievienot 10K rezistoru ar signāla ceļā.
Bet tad atkal jums eksperimentēt, lai panāktu vēlamo rezultātu ..

Es vienu VUmeter, un es beidzās pievienojot zemas apejas filtru, lai būtu vēlme rezultātus.

Bez zemas caurlaides filtru skaitītāja bija ļoti "lekt", jo visas frekvences tiek mērīta.

Arī šo nelielo caurlaides filtru, var iegūt, lai pielāgotu produkciju no skaņas kartes ievades parametrus jūsu IC.

Parasti op-ampēri darbu ar V un V sprieguma, viens, ka es izmanto vienu enerģijas avotu 12 volti.

Let me know ja vēlaties shematisks.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back