Nepieciešama palīdzība ar LED kontroles mikroshēmu

A

aviator91

Guest
Hi all,

I m diezgan jauns, lai elektroniku, bet man ir pamati .....un man bija jautājums, ja es varētu saņemt kādu palīdzību no jums guys?

Man vajag, lai kontrolētu 3 LED s (lodlampa / flash gaisma) ar 1 NĒ īslaicīgs spiediet pogu slēdzi.

Es redzēju shēmu / projektu mājas lapā, izmantojot 4017 desmitgades Counter kas līdzinājās to, ko es meklēju, bet es don t ir zināšanas rekonstruēt shēmas, lai tās atbilstu manu pieteikumu. http://www.doctronics.co. uk/4017.htm # RESET / ENABLE

Rezultātā es m, pēc tam ir;

1. nospiežot slēdža būtu gaisma 2 LED s kopā
2. Nospiežot slēdža būtu gaisma 3. LED pēc savas
3. Push visi OFF

I m, izmantojot 3 x AAA baterijas, un 3 x 16000mcd WHITE LED

Vai 4017 skaitītājs tiesības IC manu pieteikumu?Esmu redzējis dažas slēdzis IC's (ADG719 vai MAX4714) var kaut ko tā, lai sniegtu līdzīgus rezultātus savam Lukturis projektu?

Thank you in advance,

Hello aviator91:

Kāds ir modelis slēdža jūs izmantojat?
Ir slēdzis, ka jūs arī tā push tad tas varētu saistīts?

vai arī jūs var tikai aizvērt vai atvērt to?

savienot Q1 no 4017 līdz ( ) spaili 1 un 2 LED un (-) termināla uz GND.
savienot Q2 4017 līdz ( ) spaili 3 LED un (-) termināla GND
savienot Q3 no 4017 līdz (Reset) un 4017.
pievienot savu Nospiediet pogu, lai GND un 4017 CK par.pārliecinieties, ka jūsu poga ir lielība bezmaksas.

Hi Ivory

Slēdzis ir miniture Parasti Open īslaicīgs.

spiediet vienu reizi, un atver no jauna ....

paldiesPievienots pēc 24 minūtēm:OK,

I'll izdarīt ķēdes Jūs raksturotu un redzēt to, ko es nāku klajā ar ...

Ierobežo rezistori joprojām nepieciešama anoda ar LED pat ja tie 3V baltas un ir ķēde 3 ar ieejas 4.5V?

concernig slēdzi jūs domājāt debouncing ķēde labi?

Es esmu veida, izmantojot mazāku ķēdes es esmu nāk pāri kā celtniecības bloki, tas ir pareizā pieeja?

thanks.
Alf

Jā, es jumu debouncing circuit

un par to ierobežojot rezistors.Es nedomāju, ka jums nepieciešams.bet chech vispirms no datu lapas uz 4017 izlaides rezistoru un maksimālo iepirkšanas strāvas izejas punktiem.

bet es to izmēģināju befor neierobežojot pretestība, un tā bija ok

Vai ir kādi citi iepakojumiem, kas ir viegli pieejamas, un darīs to pašu darbu vieglāku / labāku?

Es tā nedomāju.bet mēģināt to 1st.tas ir ļoti viegli.un, ja jūs saskaras kāda problēma, vienkārši jautājiet

Hai
jūs vienkārši izdarīt patiesību galda un turpināt k-kartēšanu, lai iegūtu Būla izteiksme jūsu LED atsevišķi.Tad jūs varat viegli iegūt jūsu prasība tikai izmantojot vārti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back