A
AK2009
Guest
Hi,
Es esmu projektēšana 4 slāni PCB, kas ietver ARM 7 kontrolieri un 2 SDRAMs.Kaudze-up ir;
Virskārta: Maršrutēšanas
Layer 2 VCC
Layer 3: GND
Layer 4: Maršrutēšanas
Maršrutēšanas parametri 08/08 milj.
Izveidot un turēt hronometrāža dots datu lapas ir šādi;
Datu apstrādātāja:
Izveidošanas laiks: 2,24 ns
Hold Time: 0.57 ns
Vai izejas kavējuma izveidošanas laiks: 2,65 ns
Izejas kavējuma turēt laiks: 0.49 ns
Atmiņa:
Izveidošanas laiks: 1,5 ns
Hold laiks: 0,8 ns
Izejas kavējuma uzstādīšanas laiks: 3 ns
Izejas kavējuma turēt laiks: 0.8 ns
Pulkstenis ir 72 Mhz un tas izsekot garumu pēc tam, kad maršrutēšanas ir 80 mm.
Pēc tam, izmantojot iepriekš minētajiem datiem, mēs min.izsekot garuma datu / adrese / kontroles līnijas, kā mm 132.Šis aprēķins ir balstīts uz formulām atrast citur, kur par net.
Tas, šķiet, nepareizi, jo man ir jālasa daudz rakstu, ka datu garums / adrese līnijām vajadzētu būt saskaņotām ar pulksteņa.Bet tas, ko mēs esam ieguvuši, ir tieši pretējs.
Vai kāds, lūdzu, pasakiet man, vai iepriekš minēto aprēķinu, ir pareiza?Ja nē, tad kāda ir pareizs veids, kā aprēķina.
Es esmu jauns, lai ātrgaitas projektēšana un tādēļ nav iespējams izlemt, vai es esmu virzās pareizajā virzienā.
Paldies
ak
Es esmu projektēšana 4 slāni PCB, kas ietver ARM 7 kontrolieri un 2 SDRAMs.Kaudze-up ir;
Virskārta: Maršrutēšanas
Layer 2 VCC
Layer 3: GND
Layer 4: Maršrutēšanas
Maršrutēšanas parametri 08/08 milj.
Izveidot un turēt hronometrāža dots datu lapas ir šādi;
Datu apstrādātāja:
Izveidošanas laiks: 2,24 ns
Hold Time: 0.57 ns
Vai izejas kavējuma izveidošanas laiks: 2,65 ns
Izejas kavējuma turēt laiks: 0.49 ns
Atmiņa:
Izveidošanas laiks: 1,5 ns
Hold laiks: 0,8 ns
Izejas kavējuma uzstādīšanas laiks: 3 ns
Izejas kavējuma turēt laiks: 0.8 ns
Pulkstenis ir 72 Mhz un tas izsekot garumu pēc tam, kad maršrutēšanas ir 80 mm.
Pēc tam, izmantojot iepriekš minētajiem datiem, mēs min.izsekot garuma datu / adrese / kontroles līnijas, kā mm 132.Šis aprēķins ir balstīts uz formulām atrast citur, kur par net.
Tas, šķiet, nepareizi, jo man ir jālasa daudz rakstu, ka datu garums / adrese līnijām vajadzētu būt saskaņotām ar pulksteņa.Bet tas, ko mēs esam ieguvuši, ir tieši pretējs.
Vai kāds, lūdzu, pasakiet man, vai iepriekš minēto aprēķinu, ir pareiza?Ja nē, tad kāda ir pareizs veids, kā aprēķina.
Es esmu jauns, lai ātrgaitas projektēšana un tādēļ nav iespējams izlemt, vai es esmu virzās pareizajā virzienā.
Paldies
ak