Nepieciešama palīdzība ar ko PCB!

E

ericmar

Guest
Hi,

Es esmu projektēšana PCB, kas būtībā ir datu ieguves sistēmu, tat pārvērst analogos signālus ciparu signālu pirms barošanas uz PC.

Es neesmu pārliecināts, vai man vajadzētu dizainu 4-slāni PCB vai vienkārši abpusējas slāņa PCB, lai īstenotu zemes plakni un barošanas plates EMC.Būtībā, es varu maršrutu visu savu signālu 1 slānis tāpēc, ja es m gatavojas izstrādāt šo 4-slāņu PCB, mans grunts slāņa tad nedrīkst lietot vispār.
Wat I plānots, ir:
Virskārta - Signālu slāņa
Iekšējais Plane 1 - VCC
Iekšējais Plane 2 - GND
Grunts slānis - tukšs

Jebkuru priekšlikumu?

Pateicība,
Eric

Ir EMC prasību augstu?lielākā daļa datu, iegūšana plātnes lietošanai 2 slāņi, ar lidmašīnām no apakšas pusē ..

mayu_wakui rakstīja:

Ir EMC prasību augstu?
lielākā daļa datu, iegūšana plātnes lietošanai 2 slāņi, ar lidmašīnām no apakšas pusē ..

es parasti likts mana GND uz grunts pusi .. VCC virsū puses ar plašu platība distibution .. es nevarētu saukt lidmašīnām .. jūs varētu arī valdziņš jūsu GND uz dibena uz augšu .. galvenokārt aizsargāt cietušā līnijām vai izolēt agresors līnijas .. atkal, tas viss ir atkarīgs no jūsu app ..

mayu_wakui rakstīja:

es parasti likts mana GND uz grunts pusi .. VCC virsū puses ar plašu platība distibution .. es nevarētu saukt lidmašīnām .. jūs varētu arī valdziņš jūsu GND uz dibena uz augšu .. galvenokārt aizsargāt cietušā līnijām vai izolēt agresors līnijas .. atkal, tas viss ir atkarīgs no jūsu app ..

noteikums īkšķis, u nepieciešamību ur GND lidmašīnu pēc iespējas lielākam, lai izveidotu augsta pretestība atgriešanās ceļu .. un, protams, ar kniedēm, u var savienot augšas uz leju GND .. VIaS r ievietots izkaisīti, izmantojot gan lidmašīnas, lai nodrošinātu īsu pašreizējās ceļus .. tas nenozīmē, ka ar VIaS daudz, lai valdziņš ir labs .. tas viss ir par pareizu izvietošanu ..

ir jūsu GND savienots ar zemi?jo ur acdc nāk wif zemi, tāpēc es esmu ar iespaidu, ka ur PCB GND ir saistīta ar neitrāls ..

aizsardzībai, lielākā daļa aizsargu gredzeni tiek nodotas kuģa malām un ir savienots ar GND .. tas arī palīdz ESD aizsardzības ..

un ja ur chasis ir metāls, u ja tie ir uz zemes .. drošība pirmajā manu fren ..

mayu_wakui rakstīja:

noteikums īkšķis, u nepieciešamību ur GND lidmašīnu pēc iespējas lielākam, lai izveidotu augsta pretestība atgriešanās ceļu .. un, protams, ar kniedēm, u var savienot augšas uz leju GND .. VIaS r ievietots izkaisīti, izmantojot gan lidmašīnas, lai nodrošinātu īsu esošo ceļu .. tas nenozīmē, ka, kam ir VIaS daudz valdziņš ir labi .. tas viss ir par pareizu izvietošanu ..ir jūsu GND savienots ar zemi?
jo ur acdc nāk wif zemi, tāpēc es esmu ar iespaidu, ka ur PCB GND ir saistīta ar neitrāls ..aizsardzībai, lielākā daļa aizsargs gredzeniem novieto valdes malām un ir savienots ar GND .. tas arī palīdz ESD aizsardzības ..un ja ur chasis ir metāls, u ja tie ir uz zemes .. drošība pirmajā manu fren ..

1) Atveriet:

http://alternatezone.com/electronics/pcbdesign.htm

2) Izvēlieties:

PCBDesignTutorialRevA.PDFCeru, ka tas palīdz jums.

ericmar rakstīja:paldies par mācīšanas mani tik daudz.Es domāju par ko visa grunts slāni, GND plaknē.Attiecībā uz AC-DC barošanas im izmantojot, tas ir atvērtā rāmi modulis, kas tās Zeme savienojums ir saistīta ar tā metāla rāmi.
Tās bieži (GND) nav saistīts ar tās Zemes.
Tā ru liecina mani tie tos kopā, drošības iemeslu dēļ?
Nozīmē, ka PCB GND, kas ir savienota ar KOPĒJĀ () no AC-DC GND galu galā ir saistīts ar Zemes dažos punktos?Es uzskatu, ka ur PCB GND ir kopīgs acdc GND .. tāpēc nav kaklasaiti zemesI dont ir kāds aizsargs gredzeniem par manu dizainu.
Tas ir nepieciešams?
Ja tā ir, vai es drīkstu zināt, kā man likt to?aizsargs gredzens ir daudz funkciju, bet ur gadījumā .. es domāju, ka tā nav, ka kritiskās .. izbraukšana:

http://www.ce-mag.com/ce-mag.com/archive/01/03/0103CE_028.htmlPaldies.Ar cieņu,

Eric

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back