nepieciešama palīdzība ar DS1307 RTC

L

lassy

Guest
Es cenšos izveidot RTK izmantot manā temperatūras kontrolieris projektu un nepieciešams PIC montāža kodu, kas skan un raksta no DS1307 RTC chip.I esmu izmantojot PIC16F877, kas ir seriall datus un radio adatas .. bet dont ir atrisinājums par to, kā iet par it.PLEASE man palīdzēt ... paldies

Čau, DS1307 Izmanto I2C interfeisu. Tā ir sen runāja par šajā padomē. Noklikšķiniet uz meklēšanas pogas uz augšu un rakstīt DS1307 un noklikšķiniet uz Meklēt. Ir tik daudz saites valde, ka es pat varētu sākt coyeing to ... Ja jūs atrast mana atbilde noderīga, noklikšķiniet uz pogas, kas saka Palīdzēja . Labu veiksmi.

Jūs varat atrast noderīgu informāciju no projekta h ** p :/ / www.techdesign.be/

Labāk izmantot CCS C kompilators, tā ir gatava funkcija izpildīt I2C komandu.

Sveiki, es dont zināt, ja tā "labāk", lai izmantot C kompilators - Es domāju, ka ir atkarīgs no laika jūs varat programma C! Man ir dažas sugas I2C kārtība, un pēc tās, ja jums patīk, es esmu, izmantojot 16F877A ar pulcēšanās tiesības tagad par projektu, bet izmantojot PCF 8583, kodu vajadzētu strādāt tikai naudas sodu. [

hai labāk u izmantot ds1337 iy ir ļoti viegli interfeiss nekā 1307 ja u vēlaties kods sūtīt man pm es esmu gatavs palīdzēt u

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back