Nepieciešama palīdzība ar ēkas microstrip antenu

S

sbhalerao

Guest
Hi visiem,
Es gribu dizains microstrip antena ar augstu barības punkts pretestības (vai augsta inpput pretestības) ...Es zinu, ka es varētu saņemt kaut ko secībā 200-300 omi ..Es galvenokārt vēlos izmantot antenu rectenna un es gribu lielu spriegumu izejas no antenas (pašreizējais secībā 2-3 UA darīs !!!)...Bet spriegums būtu kārtībā 1 V..Vai man maza izmēra microstrip antena, kas ir barības pretestība 1 kOhm (man nekad nav pienācis pāri šāda lieta ...) Citādi es skaitlis Es vienkārši vajag izmantot masīvu antenu ..
Arī varētu kāds sniegt aprēķinus par izmēru microstrip antenu pie 2,4 GHz?
Pateicās visiem iepriekš ..
Sveicieni ..
Pheonix ..

Hi,

Printed fraktāļu antena dotu pretestība augsta kā KΩ.Jūs varat iet uz Sierpinski fractals.Microstrip dizains 2.4GHz būtu 5cmx5cm apm.Pat normālu taisnstūrveida microstrips varētu atnest jums lielu pretestību atkarībā no barības vietā.

AK.

Pilnu efektīvi plāksteris antena, apsvērt 02/01 Viļņu garums.Jūs varat padarīt īsāku, pievienojot pārkāpumu iekšpusē dielektriskās: piemēram īss (elektriskā sienas) starp izstaroto elementu un zemi.

Dizains procedūra antena ir dots Balanis.Bet jums būs kniebiens dizaina maz, lai apmierinātu Jūsu prasības.Tomēr calcultaions jo Balanis var jums sākumpunktu.
Abhishek

Hi sbhalerao,

Tā tas ir bijis vairāk nekā 6 mēneši, kopš esat sācis savu dizainu, es esmu jautājums, kāda veida antenas jūs beidzot nolēma dizainu.

Vai jūs mēģināt fraktāļu vai vienkārši normāls plāksteris par yr rectenna.

Paldies par dalīšanu.
okso

Man ir paredzēti salocīta plāksteris antena ....Tā apmēram (lambda) / 16 izmēra antena ...
I didn't get jebkuru metodi, lai palielinātu antenas impedane ...Tātad izejas spriegums nebija tik liels ...Tā rezultātā, es masīva šādu antenu ..
Es Ie3D lai modelētu salocītu plāksteris antena (tā vertikālo nolokāmi) ...Iisa liels simulators ...
jebkura lieta, cits, ka jūs vēlaties uzdot?

Hi Sbhalerao,

Jūs varat izmantot iešūtām barošanai microstrip antena.Ielikt garumu var noteikt inouyt pretestība no antenas, to var pielāgot aptuveni 500 omi, bet es neesmu pārliecināts par 1kohm.

Lai jums veicas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back