nepieciešama informācija (ie3d)

K

kbmanick

Guest
čau,
Es gribu zināt dažus ie3d imitācijas detaļām.1.Kā zināt polarizaton detaļas no ie3d rezultātus?tas ir lineāri polarizēta un cirkulāri polarizētu?Kā zināt, ka?bye no

bala

Hi, kbmanick:Vienkāršākais un ātrākais veids ir simulēt jūsu struktūras modeli.Par PATTERNVIEW, lūdzu, izvēlieties Edit-> PATTERN ĪPAŠĪBAS un pārbaudīt tādus parametrus kā aksiālā attiecību.

Ar laba vēlējumiem,

IZPILDĪTAS Godātais kungs,

no aksiālā attiecība, kā iegūt šo informāciju?lūdzu, paskaidrojiet man sīkāk.thanks no

kbmani

Hi, Kbmanick:

Pēc simulācijas ar modeļa aprēķinu, PATTERNVIEW būtu jāizmanto ar. Pata failu pieskaitīt atbilstošu struktūru sarakstu.Ja jūs palaidīsiet PATTERNVIEW no ZPM vai Zéland FOLDER, noklikšķiniet peles labo pogu uz modelis sarakstā pievienot vienu vai lielāks. Pat failus sarakstā.

Lūdzu, izvēlieties vienu. Pata failu modelis sarakstā.Izvēlieties Edit-> PATTERN ĪPAŠĪBAS komandu.PATTERN Properties Dialog nāk klajā ar sarakstu modeļa īpašības.Lūdzu, atrodiet to biežumu jūs interesēt.Lūdzu, pārbaudiet LEFT HAND CIRCULAR lauka īpašības un kreisās rokas CIRCULAR lauka īpašības un salīdzināt to TOTAL lauka īpašības, theta FIELD PROPERTES un PHI lauka īpašības.No salīdzinājuma, var redzēt, vai tā ir lineāri polarizēta vai RHCP vai LHCP antenu.Jūs varat to pārbaudīt, un es neredzu AXIAL RATIO tur.Taču jums nav nepieciešams.No Salīdzinot iepriekš minētajiem datiem, jūs zināt.Ja jūs vēlaties AXIAL RATIO datus, varat izvēlēties DISPLAY-> 2D PATTERN, 3D struktūru vai AXIAL RATIO VS.FREKVENCES DISPLAY kamēr esat galvenais loga PATTERNVIEW.

Ceru, ka mana skaidrojums palīdz.

Ar laba vēlējumiem,

hi Jian,

i got it.salīdzinot lhcp rhcp, e Pavisam e theta, kā mēs varam teikt lineāro polarizāciju, apaļa vai elipsveida?
ar thanks,

kbmani

hi Jian,

Es gribu zināt, -----, kā pateikt antena ir lineārs / lhcp / rhcp / eliptisks polarizētu sekojot Kopumā lhcp, rhcp modeļa īpašības?.Es domāju, ka tagad u var saprast manu jautājumu ...ar Thanks in advance,

kbmani

Ja redzat LHCP ieguvums ir daudz lielāks nekā RHCP iegūt, jums tas LHCP antenu.Ja jums RHCP daudz augstāka Thant viņš LHCP ir RHCP antena.Ja LHCP pieaugums un RHCP pieaugums ir aptuveni vienādi, tas nozīmē, ka ir lineāra antena.Sveicieni.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back