nepatikšanas projektēšana Dipol antenu cSt (ostas problēma?)

3

35percent

Guest
hi guys, Es esmu jauns, lai CST. i did pamācību (koax T), kas nebija nekādu problēmu. Tad es startet ar vienkāršu lambda / 2 Dipol. Divi caurules (l = 325mm, par = 400MHz, discance 5mm) un diskrēto ostas savienots gan. E-jomā, un S11 parametrs izskatījās diezgan labi. Tad viss, ko es darīju bija pievienojot dielectricum (450mm * 150mm * 70mm ar muskuļu) ap caurulēm, un ar asinsvadā. antenas atrodas kuģa iekšpusē. ar jauno epsilon muskuļu (tieši i lieto 2 / 3 epsilons muskuļu), i calculatet jauno wavelenth / 2 līdz 60mm par. Šeit sākas problēmas: kad es izmanto Dipol, s-parametrs, kas absolutly nekādas jēgas. savvaļas līkne, nav reālu rezonanse. es domāju, varbūt acs nav pietiekami smalks (es esmu tikai 100 000 šūnas), un izmanto groundplane + lambda / 4 antenas. Rezultātā izskatījās labi, ja vien mana diskrēta ostā iet cauri zemes plaknē. kad es savienot to plaknē sevi, S11 nav nekādas jēgas. izmanto atvērtā (pievienot space) robežas, E = 0 robeža ar lambda / 4 zemes. Paldies par jūsu palīdzību

ir tur neviens kas var man palīdzēt =) Varbūt man vajadzētu izklāstīt manu jautājumu mazliet vairāk? Es neesmu pārliecināts, kā man vajadzētu savienot ostu, ja i izmantot lambda / 4 antenas. ir diskrēta ostā tiesības vispār? Vai attiecību viļņa garums / attālums būtu pārāk liels, un ja jā, kā es varu modelētu Dipol citādi? Vai frekvenču domēna solver labāk kā laika domēna solver? Vai es kļūdīties, izmantojot acs režģa? ceru, ka kāds var man palīdzēt ...

atrisināta tas pats, bija acs režģa problēma:-ap materiāls -> fona materiāls-symmetrie: imitē tikai ceturto daļu no kosmosa submeshing -2 baloni ar fona materiāla īpašības, lai radītu smalkāka meshing ostā -> nice līkne

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back