3
35percent
Guest
hi guys, Es esmu jauns, lai CST. i did pamācību (koax T), kas nebija nekādu problēmu. Tad es startet ar vienkāršu lambda / 2 Dipol. Divi caurules (l = 325mm, par = 400MHz, discance 5mm) un diskrēto ostas savienots gan. E-jomā, un S11 parametrs izskatījās diezgan labi. Tad viss, ko es darīju bija pievienojot dielectricum (450mm * 150mm * 70mm ar muskuļu) ap caurulēm, un ar asinsvadā. antenas atrodas kuģa iekšpusē. ar jauno epsilon muskuļu (tieši i lieto 2 / 3 epsilons muskuļu), i calculatet jauno wavelenth / 2 līdz 60mm par. Šeit sākas problēmas: kad es izmanto Dipol, s-parametrs, kas absolutly nekādas jēgas. savvaļas līkne, nav reālu rezonanse. es domāju, varbūt acs nav pietiekami smalks (es esmu tikai 100 000 šūnas), un izmanto groundplane + lambda / 4 antenas. Rezultātā izskatījās labi, ja vien mana diskrēta ostā iet cauri zemes plaknē. kad es savienot to plaknē sevi, S11 nav nekādas jēgas. izmanto atvērtā (pievienot space) robežas, E = 0 robeža ar lambda / 4 zemes. Paldies par jūsu palīdzību