Neliela palīdzība ar Engineering Day projekts ar I2C plz

• Thread starter Terminator Electricity
  • Start date
T

Terminator Electricity

Guest
hi, es esmu ēkas viedkarte drošības sistēmu, izmantojot I2C protokolu, es esmu darīts ar pamata kodu, bet es gribu pievienot dažas īpašas funkcijas, piemēram: sistēma zvanu Admin, ja kāds svarīgs bija 1) plz jūs varat man palīdzēt ar to, kā i am gatavojas darīt, ka? tas padara ķēdes ka tad, kad ieslēdz mikrokontrolleru (ATMEGA16), tā nosūta ziņojumu vai veikt zvanu varbūt prevously ierakstītu skaņu ziņa varbūt,,, vai varbūt tikai zvanu 2) plz ja jums ir vairāk idejas par jaunu līdzekļi PLZ palīdziet man ar to arī 3), un, ja jums ir kādas idejas abot kā aparatūras izskatīsies šādi: i am sajaukt ar, izmantojot atslēgu vai karti un, ja i izmantot taustiņu,, kā tas izskatās .... 10x patiešām palīdzēt cuz inženierzinātņu diena ir nedēļas uz priekšu, lai plz palīdziet man ātri Thanks Terminator Elektrība

Viens vienkāršs iezīme būtu iekļaut balss mikroshēmu no informācijas glabāšanas ierīces. Šie ciparu mikroshēmas veikals īstermiņa audioziņas un ir diezgan viegli konfigurēt. Radio Shack un daudzi citi izmanto, lai pārdotu tos. Viss, kas Jums būtu jādara, ir programma, Mega, lai iedarbinātu audio chip, kad VIP swiped savas kārtis.

hi,, 10x par jūsu atbildi kā par ISD25120?? tas ir viegli izmantot? jūs varat man pateikt, mazliet par savu koncepciju? 10x

nav onyone ir parādot kods, kā izmantot ISD25120 ar AVR?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back