nekārtīgs Autorouter rezultāti

F

FoxyRick

Guest
Hi all,

Vai tas ir tikai man, vai arī visi ir nekārtīgs vērstu rezultātu, ja, izmantojot autorouters?

Es esmu tikai amatieru, tāpēc nav liela problēma, bet esmu mēģinājis vairākas autorouters, tostarp specctra un viens P * Otel DXP.Neviens no tiem, šķiet, uzrāda sedziņa dizains.Traces veikt pēkšņas sāniem lec, dažas pēdas izskatās tie ir veikuši U-pagrieziena un atstājām "zobs", daudzi nav pievienot to centriem spilventiņi utt
utt
Tie ir funkcionāli pareizi, bet ne tieši tā estētiski patīkams!Es parasti ietaupīt uz 600dpi TIFF failu un sakārtot tos atbalstīts krāsošanas Pro, bet tas aizņem dienām, un ir ruining mana redze (patiešām).

Es esmu vainīgs, nevis nosakot autorouter up pareizi?Protams, lai gan tā ir jāstrādā arī pēc noklusējuma iestatījumus manu vienkāršu dizainu (2 pusēs, līdz 12 IC un saistītie passives un savienotājus)

Jebkuras domas, anyone?

Urravas,
FoxyRick.

Galvenais, lai autoroutrers ir zināt, kad tos izmantot un ja to neizmanto tiem.

Lielākā daļa autorouters izmantot tīklus, neatkarīgi no tā, ko viņi saka, un, ja dizainparaugu noteikumus nav pilnībā precizēts jūs satikt nepatikšanas.

Jums ir nepieciešams manuāli maršrutu un bloķēšanas svarīgi pēdas un dažreiz jauda (pre-maršrutus).

Labs izvietojums ir viss, un, ja jums ir blīvums histogrammu vai spēkā vecor analīze ir pieejama jūsu darbarīki tas sniedz labu priekšstatu par maršrutēšanas kanālus vajadzīgi starp daļām, lai iegūtu augstas pabeigšanas likmi.

Lielāko daļu laika jūs varētu faktiski maršrutu jūsu kuģa,
it īpaši, ja jums ir nepieciešams, lai izveidotu sarežģīti noteikumi par jauktu signālu vidē ātrāk ar roku, kā noteikumi etup būs nepieciešams ilgs laiks ar dažiem sliktiem rezultātiem, kā jūs redzēt.

Tās laikā balansēšanas akts.

bet netērētu savu laiku ar DXP maršrutētāju, tā nekas vairāk kā rotaļlieta, iepriekšējā versija 99SE ir labāka, kaut arī joprojām ir rotaļlieta.

Lai izmantotu Specctra jums ir nepieciešams, lai uzstādītu to pareizi.Ir mīts par Auto
maršrutu, kas ir paveikts, noklikšķiniet uz pogas, nav tik pat ar Auto maršrutētāju Jums nepieciešams iztērēt kādu laiku, lai uzstādītu to, kā arī attīrīšanas pēc.
Personaly Es neesmu ventilatoru no auto maršrutēšanas Es gribētu rokasgrāmata maršruts pat ļoti sarežģīts dizainparaugiem Man tas manualy.

Labu veiksmi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back