pastāv neskaidrības šeit. ir u jautā par iekšējo struktūru saics thnat kāda iekšējā struktūra nāk vai kaut kas vairāk saistīti ar kādu programmatūru, piemēram, 2 max. plz skaidrs, ka šī, bet jebkurā gadījumā u atradīs šo noderīgo [color = red] 1 brīdinājums (-5 stabi, - 20 punkti), arestu svītrots 1 - Šī post nav nekā kopīga ar lūgumu 2 - šajā failā tika augšupielādēts 1000 reizes elektroda. Un lielākā daļa no visiem tas ir brīvi availlable internetā! [/color]
zvērests thats vairāk nekā vesels kurss semestrī. arī u var atrast daudz par šo vietni ir e-grāmatas par ASIC par asychronous projektēšana daudz, un arī to pārbaudīt šo piesaisti arī būs noderīga. Es domāju, ka u ir rfeally pārbaudīt šo vietni becaz domāju, ka esmu redzējis diezgan lielu datu apjomu par asychronous dizainu, par 20MB. un pēc tā, kā to, kas ir u dara becaz i nav mācījušies visi no tiem manā kursā.
Es domāju, ka nekas tāpat taisnība izlases numuru. nejaušības ilguma ir atkarīgs no sēklu vērtība un polinomu izmantot. Kāds var izmantoto sēklu vērtība, izlases modelis izlases modelis ģenerators var radīt būs pats, atkarībā polinomu. Sēklas vērtību nosaka tikai sākuma vērtība izlases numuru. Kāds, lūdzu, izlabojiet mani, ja es esmu nepareizi
Dear all, Ikvienam ir kodu vai info par nejaušās atlases skaitļu ģeneratora un nejaušu skaitļu verificētājs. Esmu ar dizainu uztvērējs, kas transmiter ir 8-bitu PRBS un uztvērējs ir PRBS pārbaudi. Jebkura informācija ir ļoti appreciated. Paldies jau iepriekš. Regards, Alwys @ smart
Man ir izmantot vienkāršu LFSR lai generare izlases numuru. Komplekts izlases skaits ir iziet cauri uz FFT (varu db vs freq). Tomēr freq atbildes pieaug par zemu freq. Tad tikai saglabāt aptuveni dzīvoklis augstākās freq. Vai ir kāds, pieaugot par zemu freq problēmu? Ja jā, var i know iemesls? FYI, daudz balto troksni freq atbilde ir gandrīz dzīvoklis no zema uz augstu freq. Paldies
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.