neizprot ar viļņvada filtru

A

amicloud

Guest
Es dizains filtru, bet mērītā atbalss ir tāda, ka
ar caurlaides joslas, S11 ir ap-10dB, un S21 ir-10dB.
it doesn't sekot enerģijas saglabāšanas teorija.
kuri var dot man instrukcija?

Es neredzu problēmu.Jūs esat filtrs ar ne ļoti labām S11 un slikta S21, tikai.

hi, borich, flatuent,
ja S11 ir ļoti slikti, tas būs apmēram 0dB kas nozīmē pilnīgu atspoguļošanu, bet ne-10dB.-10dB ir slikta, bet ļoti slikta, un lielākā daļa jaudas ir jāiet cauri filtram, un S21 ir tuvu 0 db .I dont domāju, ka būs ļoti liels iekšējais zaudējums pasīvās sastāvdaļas, kas absorbē gandrīz visu jaudu.
pateicība

ko citu, kāds var ieviest man dažas labas metodes, lai optimizētu viļņvada filtru? HFSS ir pārāk timeconsuming un I dont ir programmatūras veids saskaņošanas method.Who ir pieredze?

Es zinu, kāds ir Jūsu jautājums:
ja ieejas jaudu 0 dBm, un S11 ir -10, tad jāatspoguļo jauda-10dBm, lai izejas jauda 0-10 =- 10dBm, THT ir S21 ir -10, tas ir viss!

springf,
Jums ir diezgan nepareizi
db (S21) = 10log10 (S21)
un | S21 | ** 2 | S11 | ** 2 ≈ 1, ja tas ir lossless sistēma.

Pilnvaras izmanto 10 Ieiet x, spriegumam lietošanai 20 Ieiet x.

dB [S11] = 20 log (S11)
dB [S21] = 20 log (S21)

S11 amd S21 ir VOLTAGE ceļo viļņiem.

Ar tīklu, jauda saglabāšanu.Tas ir varas nonākšana melnā kaste ir vienāda tieši ar varas nāk no melnā kaste ostās PLUS jauda pārvērtās siltumu iekšpusē melnā kaste.

Jauda ir proporitonal ar spriegumu rūtiņām, lai saglabātu varas saka, ja ievades ceļojumā spriegums vilnis ir vienotības amplitūda, normallized ieejas jauda ir 1 brusas:

(1 ^ 2) = 1 = (S11 ^ 2) (S21 * 2) jauda izkliedē iekšpusē melnā kaste

S11 = -10 dB = 0,316 so: S11 ^ 2 = 0,1
S21 = -10 dB = 0,316 so: S21 ^ 2 = 0,1

1 - (0,316 ^ 2) - (0,316 ^ 2) = jauda, izkliedētu melnā kaste

1 - 0,1 - 0,1 = 0,8 = (ievade varas atspoguļojas varas raidītāja jaudas) = jauda, izkliedē iekšpusē melnā kaste.

jauda izkliedētā iekšpusē kastē ir 0,8, vai 80% no ieejas jaudu vatos.Skaņas augsta zaudējumu man.

Vēl viens veids, kā vizualizēt šo: Ja jūsu ieejas jauda bija 0 dBm (1 MW), kā kāds ierosināts, jūs varētu izmantot strāvas mērītāja / virziena uzmavai uz ieejas ostā un pasākums, kas atspoguļo jauda bija 0,1 mW (ti, S11 bija 10 dB leju no ieejas jaudu 0 dBm).Jūs varētu āķis strāvas mērītāja tieši izeja, kā arī redzēt 0,1 mW nāk no produkcijas.

SOOOOO, ja: 1 MW nāk, 0,1 MW atspoguļo atpakaļ, un 0,1 mW tērēta izejas slodzi, ir jābūt 0,8 MW siltuma tiek ģenerēts iekšpusē melnā kastē (lieguma lietām, piemēram, melno caurumu un tumši jautājums utt.)

amicloud wrote:

hi, borich, flatuent,

ja S11 ir ļoti slikti, tas būs apmēram 0dB kas nozīmē pilnīgu atspoguļošanu, bet ne-10dB.-10dB ir slikta, bet ļoti slikta, un lielākā daļa jaudas ir jāiet cauri filtram, un S21 ir tuvu 0 db .
I dont domāju, ka būs ļoti liels iekšējais zaudējums pasīvās sastāvdaļas, kas absorbē gandrīz visu jaudu.

pateicība

ko citu, kāds var ieviest man dažas labas metodes, lai optimizētu viļņvada filtru? HFSS ir pārāk timeconsuming un I dont ir programmatūras veids saskaņošanas method.Who ir pieredze?

10 dB atpakaļ zaudējums ir ok, nozares standarts ir vairāk kā 12-15 dB attiecībā uz atpakaļ zaudējumus.

10 dB ievietošanas zudumu NAV ok.Ja vien tas ir ļoti šauras frekvenču joslas filtru, kaut kas, iespējams, ir sadalīti iekšpusē filtru.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back