Neizdodas padarot Xenon Aizdedze

P

pranaych

Guest
Mēs būvējot Aizdedze pēc 250W ksenona loka lampas un būtībā mēs esam veikuši visus komponentus izņemot Bobina vai spoles, kā parādīts attēlā CKt 1. Sākotnējā Aizdedze šis Bobina tiek izgatavota no akmens, piemēram, pusvadītājiem materail, kas viņiem būs showm kā spoles Bobina, Can anyopne ieteikt, ko tas Bobina spole ir un kāda materiāla tas ir izgatavots of.I varat nosūtīt priekšstatu par Bobina spoles, ja nepieciešams.

Noteikti transformators, lai varētu feromagnētisks (ferīta) materiāls, kā etmabreu ierosināts. Shēma darbojas, nodrošinot nemainīgu līdzstrāvas spriegumu no taisngrieža (apakšā 1 lapas). Transformatoru ķēde augšējā kreisajā darbojas kā sprieguma akumulatorā. Tiklīdz par analoga vāciņi spriegums ir pietiekami augsts, dzirksteļspraugai (SG) vada un nosūta pašreizējo pulsu uz "bobina" spoli. Šis centrs-materializēt spole / pārveidotājs rada lielāku spriegumu parādīsies pāri lampas spailēm, kas ir augstsprieguma impulsu nepieciešama, lai ksenona sadalījumu un sākt loka.

Noteikti transformators, lai varētu feromagnētisks (ferīta) materiāls, kā etmabreu ierosināts. Shēma darbojas, nodrošinot nemainīgu līdzstrāvas spriegumu no taisngrieža (apakšā 1 lapas). Transformatoru ķēde augšējā kreisajā darbojas kā sprieguma akumulatorā. Tiklīdz par analoga vāciņi spriegums ir pietiekami augsts, dzirksteļspraugai (SG) vada un nosūta pašreizējo pulsu uz "bobina" spoli. Šis centrs-materializēt spole / pārveidotājs rada lielāku spriegumu parādīsies pāri lampas spailēm, kas ir augstsprieguma impulsu nepieciešama, lai ksenona sadalījumu un sākt loka.
Liels paldies, bet kādi ferīta izskata kā akmens ar diviem galiem pulētām kā niķelētiem metal.Can varat ieteikt man kaut ko.

Thanks daudz, bet kāda veida ferīta dara izskatās kā akmens ar diviem galiem pulētām kā niķelētiem metal.Can jūs ieteikt man kaut ko
ne jausmas.. Es gribētu iet uzmeklēt kādu citu ksenona loka lampas shēmas un redzēt, kāda veida aparatūras viņi izmanto, lai HV transformators.

Nr ideja. Es gribētu iet uzmeklēt kādu citu ksenona loka lampas shēmas un redzēt, kāda veida aparatūras viņi izmanto, lai HV transformators.
Paldies daudz kungs!

Ok es esmu arī mēģina noskaidrot ferīta veidu, bet līdz datumam nav luck.Hope jūs varat iegūt kādu informāciju.

Materiāls ir Mn-Zn par Xenon Trafo balast kodols. Forma un lielums ir atbilstoši nepieciešamo jaudu.

Materiāls ir Mn-Zn par Xenon Trafo balast kodols. Forma un lielums ir atbilstoši nepieciešamo jaudu.
Man ir got ferīta bet tas dosent darbs bez pārklājuma, kas augšā, un mēs nevaram atrast, kāda veida pārklājuma ir that.Kindly dalīties Ome veiws par to.

Ir sudraba pārklājumu abās uz ferīta stieņa galiem un ja mēs mizu Šis pārklājums pie tā dosent darbu.

Es nedzirdēju par to. Es jau tagad vairākas Xeno bez problēmu un, protams, bez šīs speciālu pārklājumu. Jūs varat meklēt internetā un meklēt ražotāji dizainu un jūs varat atrast daudz lietas un dažādi veidi kā to darīt.

es nedzirdēju, ka. Es jau tagad vairākas Xeno bez problēmu un, protams, bez šīs speciālu pārklājumu. Jūs varat meklēt internetā un meklēt ražotāji dizainu un jūs varat atrast daudz lietas un dažādi veidi kā to darīt.
Vai varat ieteikt man kaut ko, man ir jūras pieteikums thats kāpēc es esmu tik īpaši par tās ticamību, kā es gribu darīt tikai, ka projektu, kas darbojas problēmas bezmaksas!

Lūdzu ieteikt man piemērotu materiālu, Bobina, tā nav ferīta serdi, tā kaut else.Please ieteikt.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back