Neizdevās sākt cdsdoc, lūdzu palīdzēt!

J

jonna

Guest
Sveiki visiem,
Man ir uzstādītas kadence IC 610 in Redhat ES 5,
Kad mēģinu sākt cdsdoc, i saņemt šādu kļūdu:
"kļūdu, kamēr iekraušana dalītu Bibliotēkas: libpthread.so.0 nevar atvērt kopīgu objekta failu: Šādu failu vai direktoriju

lai gan libpthread.so.0 ir / pārliecinamies directory, (/ pārliecinamies ir iekļauts $ ceļš jau)

Ikviens var palīdzēt man šīs grūtības?

paldiesPievienots pēc 13 minūtēm:problēma atrisināta!ikvienam, kas saņemt šo problēmu.
atrast cdsdoc, tad komentēt līnijas
eksporta LD_ASSUME_KERNEL = 2.2.5Pievienots pēc 33 minūtēm:Sveiki, es vēl saņemt problēma ar cdsdoc.Kad mēģina lasīt jebkurš dokuments, i get kļūdu

neizdodas dibināt CDSDOC servera novērotājs

in Konsoles
xxx / bin / Novērotājs: kļūdu, iekraušanas dalītu Bibliotēkas: libnsl.so.1 nevar atvērt daļu obj ...

Kļūda, kas
ir diezgan līdzīgs kļūda iepriekš.Bet es nevarētu rediģēt novērotājs failu, tas ir binārā faila.Jebkurš ieteikums?

Jūs varat mēģināt rediģēt skripta fails "cdsdoc".
Jo skriptu "cdsdoc", tā, kas LD_ASSUME_KERNEL zināmā vērtība saskaņā ar os versija tā atklāj.Drīkst tas ir uzstādīts uz nepareizu vērtību.Ar vides main būs manto bērnu process "novērotāju".

Čau,

Jums var būt nepieciešams, lai atrastu bibliotēka iztrūkst vai instalēt ielāpi par RHEL5.
BTW tā ir laba, ir varat pārbaudīt kadence dzīvescikla .. Es neesmu pārliecināts, ka viņi atbalsta RHEL 5.
Man bija līdzīga problēma pirms ar RHEL 5.

Labu veiksmi.

Atvainojiet, lai sasist šo pavedienu vēlreiz.

Man ir tā pati problēma, un tas nav atrisināts ar mainīgajām "LD_ASSUME_KERNEL" mainīgo:

11:43 [CentOS-klēpja roli]> setenv LD_ASSUME_KERNEL 2.4.111:43 [CentOS-klēpja roli]> cdsdoc/ bin / sh: kļūdu, iekraušanas dalītu Bibliotēkas: libdl.so.2 nevar atvērt kopīgu objekta failu: Šādu failu vai direktorijuHas anybody atrisināta?

izmēģināt ln-s / pārliecinamies / *** cadence_install_path /
Instrumenti / pārliecinamies / ***

*** Ir Lib missing

taču atcerieties, darīt to backup pirmo ...

leohart wrote:

izmēģināt ln-s / pārliecinamies / *** cadence_install_path / Instrumenti / pārliecinamies / ****** Ir Lib missingtaču atcerieties, darīt to backup pirmo ...

Man tā pati problēma ar Jums.Pēc tam, kad iet caur jūsu diskusiju, es pārbauda cdsdoc jauna un atrisināt problēmu, ceru, ka šie pasākumi var palīdzēt Jums.

1.atrast cdsdoc
2.Goto / CDS_ROOT /
Rīki / bin / cdsdoc un rediģēt cdsdoc
3.Meklēt un atrast "LD_ASSUME_KERNEL = 2.2.5", tas būtu aptuveni ", ja" struktūras.Izskatās, ka viņi izmanto IF struktūru daži x86 un AMD adaptīvo
4.Change "2.2.5" jūsu Kernel versija
5.Nobraukums cdsdoc
6.IzdarītsGood Luck

Sveiki,

Vai ir īpaša komanda, kas stāsta jums ir Jūsu kodola versiju?

Pateicība
-RogerPievienots pēc 2 minūtēm:Ignorēt manu iepriekšējo jautājumu.I Just googled atbilde.

-Roger

Sveiki visiem (atkal),

I mainīja LD_ASSUME_KERNEL ar cdsdoc failu uz vērtība mans kodols, un tas joprojām nav darba.Es joprojām saņemat ziņu, ka libnsl.so.1 nevar atvērt, kad es dubultklikšķi par konkrētu palīdzību tēmu.Es esmu par šo bug vienu nedēļu tagad, un es domāju, ka esmu hit a ķieģelis sienā.Līdz ar to es būtu gandarīts, ja kāds varētu atbildēt uz šādiem jautājumiem:

1.Vai ISR plāksteri (par IC610) jābūt uzstādītiem, lai cdsdoc darboties properlly?
2.Vai citus failus bez cdsdoc jābūt edited (lai labotu kodola versija)?
3.Es lietoju RHEL 5.1.Vai ir jāatjaunina?(ja jā, es nezinu, kā .., got darīt vairāk lasījumam: ()
4.Vai ir importamt ka RHEL darbināt ar klientu, klientu iecirkni vai klients darbstaciju virtualizācijas režīmā?(Man ir uzstādītas RHEL 5 klientu. Tā kā es esmu jauns, lai Linux, es gribētu sākt ar sometning, ka skanēja vienkāršai)

Paldies
-Roger

file:

Izmēģiniet komentēt šo daļu no jūsu cdsdoc
failu:

Kods:

# Set mainīgais Java rādīšanai RedHat Linux 7,1

#

# ja [$ PLATFORMA = "lnx86"], pēc tam

# Ja [$ ARCH = "x86_64"], pēc tam

# # AMD Opteron RHEE3.0

# LD_ASSUME_KERNEL = 2.4.19

# Eksporta LD_ASSUME_KERNEL

# Citur

# # Standard x86 sistēmas

# LD_ASSUME_KERNEL = 2.2.5

# Eksporta LD_ASSUME_KERNEL

# Fi

# fi

I mēģināja sākt cdsdoc par Fedora 8 un, ja tas pats jautājums: novērotājs nebija iedarbināšanu.Izmantojot ldd es pamanīju, ka novērotājs ir trūkstošais libjvm.so (Java virtuālā mašīna).I pievienoja directory <cds_install> / ic610/tools/jre1.50/lib/i386/client / uz ceļa meklēšanai dinamisks bibliotēkas savā / etc / ld.so.conf, tad bija ldconfig.
Pēc ldconfig, es centos atvērt dokumentu cdsdoc, tas joprojām sūdzējās par novērotājs, bet, ja es manuāli bija novērotājs, tā uzsāka sūdzību par trūkstošajām interneta pārlūku.
Es saikni ar nosaukumu "Netscape", lai Firefox, un tad cdsdoc uzsāka Firefox, tukšu lapu parādījās tikai ar vienu līniju pasakot "Palaišanas ..."bet dokumentu nav redzamas.
Man ir aizdomas, novērotājs jāsāk ar dažiem directory ja dokumentus, būtu atrasts.
Es joprojām strādā šajā ...Ja es do turpmākus pasākumus, I'll let you know.

am

Saikne ar Firefox ir nepieciešams
Netscape -> Firefox
Arī jums izsekot visus iztrūkstošos bibliotēkām tas sūdzas par un nodot tad jebkurā directory vēlaties un pievienojiet trajektoriju, ka dir uz LD_LIBRARY_PATH.
Problēmas, par java parasti atrisināt, pārdēvēja par jre mapes ka ieradās ar programmu, un veidot saikni jre -> jre map sistēmas java _and_ tai ir jābūt saules java ne kādu no alternatīvām.
Manā pieredzi LD_ASSUME_KERNEL mainīga pat nevajadzētu kopa lietas, kas strādā pareizi.

Man ir atrisināt šo problēmu, pavadīt man daudz laika:
pastāv trīs iemeslu dēļ mēs nevaram iegūt cdsdoc darbs:
1: java vēlas noteikt LD_ASSUME_KERNEL ar pašreizējo kodola versija
2: novērotājs vēlaties LD_ASSUME_KERNEL iestatīts uz null
3: https nepieciešamību libstdc -libc6.1-1.so.2
jo es esmu, izmantojot Ubuntu, tādēļ šis risinājums ir bāzi par Ubuntu.1.edit $ INST_DIR/mmsim610/tools/bin/cdsdoc un $ INST_DIR/ic610/tools/bin/cdsdoc šādi:
#/////////////////////////////////////
ja [$ PLATFORMA = "lnx86"],
pēc tam
ja [$ ARCH = "x86_64"],
pēc tam
# AMD Opteron RHEE3.0
LD_ASSUME_KERNEL = 2.6.27
eksporta LD_ASSUME_KERNEL
citādi
# Standard x86 sistēmas
LD_ASSUME_KERNEL = 2.2.5
fi
fi
#////////////////////////////////////2.edit $ INST_DIR/mmsim610/tools/bin/obServer un $ INST_DIR/mmsim610/tools/bin/obServer kā šis
ja [$ ARCH = "x86_64"],
pēc tam
# AMD Opteron RHEE3.0
LD_ASSUME_KERNEL =
3.download compat-libstdc -296-2,96-135.i386.rpm
tar zxf compat * tgz
sudo apt-get install svešzemju
cd usr / Lib
sudo cp libstdc -2-libc6.1-1-2.9.0.so / lib32/libstdc -libc6.1-1.so.2Tagad cdsdoc darbu sodu.

st01liyp

thanks so much!

i palaist kadence ic610 par gentoo tagad!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back