Negative indekss refrakcijas - kas apliecina, izmantojot HFSS?

M

mbcx5ps2

Guest
Es
esmu iesaistīts projektā, kura mērķis, lai modelētu, un vēlāk, cerams, būvēt, negatīvs lēca darbam tādā 100GHz .... galvenais šķērslis ir ieguves l un ε no mūsu HFSS simulācijas.

Ir daudz ļoti neskaidrs rakstus, kas apgalvoja, ka to "divkārt negatīvās" parametriem, kas faktiski nav paskaidrots, kā tie apstiprina šo faktu.

Vai kāds zina, ar (saprātīgi) vienkārša veidā ieguves l un ε?Vai tad, ja visi cits neizdodas, un tas nav possbile, mēs varētu pierādīt, ka materiāls ir uzrāda negatīvu n vērtību, faktiski bet sīkāk par parametriem?

Jebkurš mājieni būtu daudz appreciated!

Es domāju, ka varat modelētu jūsu materiālu un savu uzvedību ar electromagetic vilnis, lai parādītu inversiju Snell tiesību aktiem, tas var darīt un apskatīt Hfss.

Es reiz modelētiem periodisku SSR struktūra un varēja redzēt (animācijas E-lauks) ir viļņu frontes ceļojošās atpakaļ.Tas bija tikai viļņu garuma garš un plats un netālu no SRR, bet tas izskatījās ļoti interesanti!

Es meklēju tā, lai uzzinātu, n, bet jums ir ekstrakts apjoms un posmu no Matrix datiem.Tā kā mana primārā darba ist nevis par MM, es nestrādāja par visu vairāk.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back