Negatīvs Power supply

G

gaboor

Guest
Čau, Tas ir laways mulsinoši man, kā jūs varat veidot negatīvu jauda suplly! es domāju, kāda ir starp atšķirība - 5V barošanas un 5 V barošana ar revrse polaritāti! Man žēl, ja tas ir muļķīgs jautājums!

Tur nav daudz atšķirību, ja tas ir vienīgais enerģijas izmanto padevi. Ja jums ir ± 5V, mēģiniet ēka ir tikai pozitīvi regulatoriem un jūs redzēsiet atšķirību. Jūs varat ne tikai kaudze pozitīvu regulatoriem par virs otra, jo regulators ir tikai ieguvi pašreizējā un nav izlietne, lai jūsu 0 netiks 0 vairāk.

Patiesībā pozitīvs piegādi var uzskatīt par negatīvu piegādi, ja padeves termināliem tiek vietām. ti "+ Terminal" no positve piegādi var uzskatīt par "GND Terminal" negatīvu Supply. Un "GND termināla pozitīvos piegādes var uzskatīt par"-ve termināls "ir Negatīvs barošanas Tas, kā jūs varat pārvērst pozitīvu enerģijas nodrošināšanai ir negatīvs (tiešā metode).. Bet, ja Dual Power Izejmateriāli iepriekš minēto paskaidrojumu nebūs turēt labs piemērs būvniecības Dual Power Supply no 2 atsevišķiem pozitīviem barošanas avotiem, kā norādīts zemāk. (Basic - tā ir ļoti vienkārša un pašsaprotami) Attēla formāts skatīt zemāk norādīto saiti http://images.elektroda .net/82_1168361510.JPG es domāju, ka jūs varētu būt saprotama.

gan postive un negatīva energoavoti ir vienādi. Genarally pašu kārtējo plūdīs gan uz padeves termināliem. mēs varam izmantot vienu par refernce. ja pozitīvo spaili izmanto kā refernce tas nagative barošanas avots, vai arī tas ir positve barošanas ..........

5 V barošana ir, kad jūs pievienojiet + ve termināla VCC mezglu un-ve termināla uz zemes. Un-5V ir tad, kad veidojat savienojumu + ve termināls uz zemes un-ve termināla VCC. Kā redzams attēlā
2_1171528946.JPG

[Quote = gaboor] es domāju, kāda ir starp starpība! - 5V barošanas un 5 V barošana ar revrse polaritāti [/quote] Nav nekādas starpības, ja abas piegādes peldošās ar respecto viena-otru?. Citiem vārdiem sakot, tās nav atsauces uz to pašu zemi. Vai, citiem vārdiem (vēl atkal) starp 2 grund no 2 energoavoti pretestība ir liela.

HI, kāpēc ne vienkārši izmantot Ic sprieguma regulators. Kas Jums jādara, ir tikai reklāma L7900 IC ouput Jūsu tilta taisngrieža shēma. Īpaši IC ypu izmantosim, atkarīgs no vēlamo izejas negatīvu spriegumu. Piemēram, ja jums ir nepieciešams-5DC piegādi, lietošanu L7905. Jūs varat pārbaudīt manufaturer datu lapas par to, kā veidot regulatoru. vēlējumiem. Babs

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back