negatīvs mala trigerring vs pozitīva mala trigerring

L

lordsathish

Guest
hi ..., kāpēc ir negatīvs mala izraisot vairāk enerģijas taupīšanas nekā pozitīva mala iedarbināšanas ... Man nāca pāri, ka tas ir galvenokārt tāpēc, ka-ve mala iedarbināšanas tikai nav izkraušanas operāciju laikā, kad + ve mala iedarbināšanas maksas kapacitātes .... var kāds, izskaidrot, kas ir tranzistori, kas ir iesaistīti šajā maksas un dischaging ... un kāpēc šīs darbības notiek ...

Vai jūs varat parādīt īpašu shēmu, kas ietaupa vairāk enerģijas par negatīvu mala iedarbināšanas FlipFlop? Cik es zinu, ka nav jābūt atšķirības attiecībā uz pozitīvo / negatīvo iedarbināšanas FF

hi lordsathish, cik es zinu, par invertoru, kad ieguldījums ir zemā līmenī, PVO ir ieslēgta un NMOS ir pie varas, ir 1/2fCV 2, ja ieguldījums ir liels ^: PVO ir izslēgta un NMOS ir uz jauda ir arī 1/2fCV ^ 2 vienā clock ciklā, kopējā jauda ir FCV ^ 2 jūs varat sniegt man piemēru, kas taupa enerģiju par negatīvu mala izraisot FF. BR. varkylin

Hi all, Tev taisnība lordsathish par varu. Vēl viens aspekts ir tas, ka praksē, negatīvs mala ir grūtāk noteikt nekā pozitīvo malu un pieprasīt atsevišķos gadījumos papildu shēmām. Tieši tāpēc pozitīvi izraisot vēl labāk.

Hi, negatīvs izraisot izraisīs ptype devive un tādējādi mazāk patērē mazāk enerģijas. Bet es esmu nav skaidrs, kādēļ pozitīva iedarbināšanas ir labāks? Masterpiece varētu lūdzu izstrādāt?

Pls izstrādās vairāk par šo tēmu. Man tie abi ir vienādi. Pls norādīt piemērus, no kuras jūs cilvēki zīmēšanas secinājums

nepastāv būtiska atšķirība es ticu! Anyways Es hav pārbaudīt!

Hi all, var kāds pateikt, kāpēc posedge kritiens ir galvenokārt izmanto dizainu ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back