Needs HLP saprast neliela daļa ir ICD2 klons Pics

A

abdalla

Guest
Hi .. Man vajag HLP saprast neliela daļa ir ICD2 klons Pics ko RC2 darīt šajā ķēdē? .... kā es var `t saprast savu darbu? .. Šeit ir shematisks ( www.icd2clone.com ) thx

Abdalla, līnija nosaukts RC2 velk "mērķa MCLR" uz zemes. T3 darbojas kā slēdzis, kas atveras, kad tas ir emitētājs velk uz leju, lai zemes. Jūs varat redzēt shematisks, ka bāze ir savienots ar VCC tādēļ, kad emitētājs velk uz zemes, RC2 līnija BE krustojums ir priekšu neobjektīvus ļauj tranzistors ir CE krustojumam veikt. Šajā ķēdē konfigurācija, kas tranzistors ļauj RC2 line lai pārslēgtu augstākam spriegumam VCC. No otras puses, es domāju, ka D7 ir bezjēdzīgi šeit. Es noņemt gan D7 un D6 manā versijā ICD2 un darbojas ok. Es ceru, ka man bija pietiekami skaidrs .....

thx tik daudz, bet i `m jautājums, ja mēs noņēmis šo T3 pilnīgi es domāju, ka līnija būs velk uz leju, jo ADC sprieguma dalītājs -> A0 un tādēļ, ja ne 12.5v ne 5v ir piemērots line līnija tiks pamatota ..! !

jūs nevarat noņemt T3 pilnībā. Ja noņemat to, jums tiks piemērota programmēšanas spriegums ap 13V tieši uz līnijas RC2. Tā rezultātā iekšējā stiprinājuma diode būs priekšu neobjektīvus un tas injicēt 13V uz 5V piegādi. Pilnīgi lieks es varētu teikt .... :) No otras puses, sprieguma dalītāju kas uztver VPP spriegums ir completeley bezjēdzīgi velkot līniju uz zemes. Kāpēc? Jo tā ir augsta izturība, salīdzinot ar up rezistors pull izmanto, lai saglabātu MCLR pin up uz mērķa MCU. Bet, ja jūs joprojām vēlaties, lai novērstu dažus komponentus var laimīgi noņemt D6 un D7, kas ir lieki manuprāt.

Es nepiekrītu, ka D6 ir lieks. Ja jums ir 5volts uz T2 emitētājs un 13volts par tās kolektora, jums būs 8volts mainīt visā PNP tranzistors, krustojuma parasti darbojas kā Zener apmēram 3 volti atpakaļgaitā. Tas pats arguments pats par T3 un D7.

Jums varētu būt taisnība par D6 un T2, bet D7 vienmēr uz priekšu neobjektīvus, un es neredzu nekādas priekšrocības izmantot to tur. Anyway, par manu ICD2 man noņemt tos abus, un līdz šim tas darbojas bez problēmām. Kad es noņemt D6 es nebiju pārliecināts, vai tas ir pareizi, ko es daru, vai ne, tāpēc, es mēģināju to bez diodes uz pāris dienām, es redzēju, ka tas darbojas, un ka tas bija.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back