Need Iegultās sistēmas Laiks un apmeklējums Machine

S

SISWANTO

Guest
Dear All, Es gribu izveidot "laika un apmeklētība mašīna", un pašlaik es vēl neskaidrības lai izlemtu, kura microcontroler / mikroprocesoru izmantot. Man vajag jūsu sugestion, kas mikrovadības labāko par šo pieteikumu. Mans "laiku un apmeklētība mašīna" būs jāveic specifikācijas mazāks par 1. Izmantojot iegulto tīmekļa serveri, TCP / IP 2. RS232 Port 3. RS485 Port 4. MMC karti, datu vākšanas 5. Skenera identifikācijas un pārbaudes Lūdzu palīdziet man, lai lēmumu. MCS51 sērija, MSP430, Trušu-mikroprocesors, ARM7, ARM9 vai kas? Paldies daudz Siswanto

Sveiki Siswanto, Varbūt jums vajadzētu to apskatīt Sparkfun's piedāvājumu. Tiem ir plašs dēļu, ko Olimex, sporta daudz dažādu ARM procesoriem. Šī saite tiks atvērta LPC lapā, bet viņiem ir labs JTP dēļi too. http://www.sparkfun.com/commerce/categories.php?cPath=2_25 Daži dēļi apmierināt gandrīz visu savu specs, un cenas, un atbalsts ir diezgan laba. Man patīk jūsu projekta, lai saglabātu mums visiem informēja par to, kā tas notiek, ok? Best wishes, Robert

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back