Need Help atslēgas ASAP LŪDZU!

R

riceboy89

Guest
LŪDZU, IEVĒROJIET: Es esmu jauns tāpēc es ceru, es ievietojis šo pavediens atbilstīgu teritoriju!

Nu i am projektēšana signalizācija par skolas projekta, un es esmu nokļūšanu problēmām atslēgas ķēdes.Signalizācija izmanto RF tehnoloģija.Par manu raidītājs, i sūtīt augstu signālu uztvērēju rokas signalizācijas sistēmu.Problēma es esmu nokļūšanu ir tas, ka pēc tam, kad raidītāja pogu nav nomākts, vairs nav lielu signāla, tādējādi atbruņot sistēmu.Man ir mēģinājuši, izmantojot JK Flip kritiens atslēgas ķēdi clocked ar 555 taimeris, bet didn't darbu.Vai ir kaut kas vieglāk izmantot, piemēram, atslēgas stafete?Es esmu arī shematisks no maniem panākumiem līdz šim.

http://i21.photobucket.com/albums/b277/riceboy89/untitled.jpg

Jūs varat izmantot JK Flip kritiens (piemēram 74ls76)

savienot j ank K! Q un ieejas signāls CLK

tad everytime jūs saņemat pāreja no zemas līdz augstam (par CLK) flip flop tiks latched

Tagad jūs varat atiestatīt ķēdi, izmantojot CLR pinPievienots pēc 3 minūtēm:ups!mana kļūda
pāreja no augstas līdz zemas (CLK pin ir invertētā)

Var izmantot arī SCR, lai atslēgas O / P.Bet jums ir nepieciešams manuāli Reset fiksatoru.

manuāli atiestatīšanas fiksatoru isn't liels darījumu.kas ir SCR releju un ar "O / P" do you mean rezultātus?Tāpat, jums ir saikne ar kādu iespējams komponentiem, es varu izmantot manu pieteikumu?

Vai ir relejs, kas paliek pēdējā valsts, pat ja jauda ir izņemta?piemēram, ja relejs ir powered un klikšķu tiesības, vai ir viens, ka paliks labi, pat ja jauda ir atņemts?to sauc cietā stāvoklī relejs vai kaut kas?

riceboy89 rakstīja:

Vai ir relejs, kas paliek pēdējā valsts, pat ja jauda ir izņemta?
piemēram, ja relejs ir powered un klikšķu tiesības, vai ir viens, ka paliks labi, pat ja jauda ir atņemts?
to sauc cietā stāvoklī relejs vai kaut kas?

jūs varat izmantot jebkuru vārtiem kā fiksators

vienkārši maršruta savu produkciju atpakaļ izejvielas

Šeit ir paraugs, dizains

youll nepieciešamību Proteus VSM Lite vai pro versiju

www.labcenter.co.uk

tas būs atvērts un darbināt ar demo versija

šī app ir arī šajā mēnešos elektor mag
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

riceboy89 rakstīja:

Vai ir relejs, kas paliek pēdējā valsts, pat ja jauda ir izņemta?
piemēram, ja relejs ir powered un klikšķu tiesības, vai ir viens, ka paliks labi, pat ja jauda ir atņemts?
to sauc cietā stāvoklī relejs vai kaut kas?

sorry i didn't post agrāk.tāpēc šāda veida stafetes notiks pēdējais stāvoklis tika noteikts?jūs varat, lūdzu, saiti, lai es viena varu izmantot?es varu varu to izmantot kaut ko no 0 V-9V.IVE izskatījās online partijas un im nav tik pārliecināts, kāda veida izmantot.

thanks a lot, lai visiem palīdzības līdz šim puiši!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back